Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Fredag den 13. - Vi vinder da alligevel!

IMG_20171013_213150_3.jpg
13-10-2017

Retorisk kunne man spørge hvad det hjælper at vinde i Odder, hvis man sætter point til hjemme imod HØJ. På papiret er det 2 point, men HØJ er et af de mandskaber der kan være nat og dag, og niveauet på hjemmebane var ikke højt i sidste kamp.

Fløjene startede godt, og Nikolaj Søndergaard viste både overblik og koldblodighed i kontrafasen, hvilket gjorde Pugholm kunne score en sjælden gang til 5-3 efter bare 5 minutter. I målet var Mads Meldgaard startet, og det med hele 2 100 % chancer nuppet inden de 8 minutter. I de første 26 minutter var han en væsentlig faktor til at HØJ ikke kom helt op på siden af hjemmeholdet, og han kandiderede kraftigt til en titel som Man of the Match.

Mathias Bitsch havde i første halvleg ikke gang i den venstre arm der ellers var glødende i Odder, og efter små 20 minutter forsøgte trænerparret i stedet med Peter Krogh på højre back. Også Jacob Aaquist fik afløsertjansen i stedet for Tobias Rasmussen, men der skal mere end et efterårsforkølet skud til at passere Peter Nørklit.

I torsdagens træning kom backen Tobias Jørgensen galt afsted i den allersidste aktion, og derfor sad han sammen med Daniel Guldsmed længst fra midterlinjen på udskiftningsbænken, hvilket plejer være et godt signal på hvem der skal på banen. Spilletid idag blev det heller ikke til.

Inde på det blå gulv havde HØJ god succes med at overspille Skives venstre forsvarsside, og med sin 4 scoring reducerede Danni Jørgensen til 12-11, inden Mathias Bitsch og Rasmus Kier med 2 scoringer lukkede halvlegen til en 3-måls føring på 14-11.

Anden halvleg blev indledt på HØJs præmisser, og giver man sig ikke 100 % i aktionerne, så bliver det straffet den anden vej. Netop som udeholdet havde mulighed for at komme på 15-15, så satte Jeppe Kjærulff speed på, og ude på højre fløj var Rasmus Kier nået på scoringsafstand. Patrick Sanggaard viste lederhjertet frem i forsvaret med en til dels velfortjent skideballe – giv alt, ellers kalder bænken. Med fem scoringer og flot fightervilje var der ikke mange stemmer imod titlen som kampens bedste gik hans vej.

Og give alt, det kan man sige Sanggaard selv gjorde i kontraen til føring 20-17. Her kom han helt ind i nærkontakt med Peter Nørklit, og det var ikke noget der passede den aldrende keeper. Tilfreds eller ej, så var det en tiltrængt 3-måls føring igen med et kvarter igen.

Det er sjældent tid til målfejringer, men Rasmus Kier tog sig alligevel tiden til at fejre Patrick Sanggaards mål til 22-19. Med en elegant kollebøtte i returløbet fik han smilet frem hos holdkammeraterne. Godt nok var det ikke helt bevidst, men god underholdning skal alligevel anerkendes.

Skive holdt den sjællandske modstander på fin afstand, og 2 point kom på sin vis sikkert i hus med 26-22 på tavlen. Fredag den 13. er faktisk ikke så slem alligevel, og nu kan drengene gå på weekend med en god mavefornemmelse!