Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Weekenden skydes igang med topbrag

26102016BCF_Skive_Ha-ndbold_mod_frederikshavn090.jpg
15-03-2017

Af Jonas Fangel

1. Division for herrer er nået til den afgørende fase vi har ventet på siden kampprogrammet blev frigivet. Fire formstærke mandskaber lægger afstand til de nærmeste forfølgere, og meget skal gå galt, hvis ikke de 2 mandskaber der skal kæmpe om kvalifikationspladserne til ligaen findes blandt Skive fH, TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne, imens Nordsjælland er løbet med den direkte ligaplads.

Som det jyske indspark brænder vi for at komme tilbage til Danmarks fornemmeste selskab. Forude venter der blot fire kampe af denne sæsons grundspil, og med ét enkelt point ned til TMS Ringsted, så er der lagt op til krimi i bedste sendetid, når TMS Ringsted gæster Freja Arena nu på fredag klokken 20:00.

Med en sejr vil vi kunne spille os tre point foran Christian Dalmose & Co., og selvom at både nummer 2 og 3 efter grundspillet møder tredje og anden nederst placerede ligahold i bedst-af-tre-kampe om en ligaplads, så vil det sagtens kunne blive to livsvigtige point på vejen imod det mål. Forude i de sidste tre spillerunder venter Team Sydshavsøerne (ude), Ajax København (ude) og HØJ (hjemme) i nævnt rækkefølge, så intet er givet på forhånd.

Det er et klassemandskab med en klassetræner vi får på besøg. Netop derfor håber vi du slukker for X-Factor lige præcis på fredag. Intet ondt ord om det program – dramaet bliver bare så meget større i Freja Arena, og med dig på lægterne, så håber vi drengene kan blive båret frem inde på banen. Skønsangen lader vi blive i DR Byen, for i Skive bliver der brug for rå stemmekraft og svedige håndflader. VI skal sammen vise hvor meget VI brænder for et ligahold i Freja Arena og Skive Kommune. Støt Skive fH i angrebet, men husk også det er vores hjemmebane i forsvarsaktionerne. Hele vejen rundt skal der syde af en ordentlig portion engagement, hvilket vi håber Hr. og Fru Skive er parate til at give en hånd med til.

Får du penge tilbage i SKAT, eller skal du op med muldvarpen? – Det betyder heldigvis ikke noget på fredag! Spar Nord er kampsponsor til topbraget, og har du endnu ikke været inde forbi deres Facebook-begivenhed, men vil du gerne i hallen på fredag, så var det måske en RIGTIG god idé. Vi har hørt Spar Nord disker op med et tidligt påskeæg i form af et par billetter til alle interesserede.

Vi ses vel mødt til jagten efter to point fredag.