Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Fredericianere gæster Freja Arena

FHK_siger_tak_-_Skive_fH_jubler.jpg
22-02-2018

Nu på lørdag står der revanchematch på menuen klokken 15:00.

På hjemmebane møder Skive fH rækkerivalerne fra Fredericia HK, og mon ikke deres hyggelige fanfraktion tropper op som vanligt? Specielt med tanke på Andreas Toudahl fra næste sæson ikke længere står på holdkortet i Skive?

I efteråret tabte vi med en enkelt pind på deres hjemmebane, men efter en overbevisende sejr i Santander Cuppen vokser troen på egne evner. Nuvel venter der et hold fra en helt anden klasse i weekendens hjemmekamp, og det handler naturligt om at være klar mentalt hele vejen igennem.

”Mandagens sejr var ikke den største i min trænerkarriere, men vi fik lavet et fint stykke arbejde uden de store skavanker, hvilket sammen med avancementet må siges at være det vigtigste. Vi ser frem til igen at spille på egen hjemmebane. Mod Fredericia plejer der altid være intens stemning holdene imellem, og ofte er det publikumsvenlige kampe der afgøres til sidst”, beretter Ole Bitsch.

  Med et kig på 1. division har den i år været vanvittig uforudsigelig, og kampen lørdag kan også balancere på en knivsæg. Én af spillerne der kan gøre ondt på hjemmeholdet er klubdrengen Jakob Frederiksen på 21 år. Med lidt hjælp fra straffekastene har udeholdets nummer 11 denne sæson tegnet sig for 76 scoringer i 19 kampe, men også de øvrige bagspillere Frederik Krarup og Rune Andersen virker godt spillende for tiden.

Hos Skive fH ser truppen ud til at være i fin stand. Flere spillere sad over i kampen mod IF92 i mandags, men mon ikke en række af dem finder tilbage til de 40 x 20 meter i weekenden.

Som skrevet står braget lørdag klokken 15:00 – billetter kan købes i forsalg på http://shop.skivefh.dk/kampe/SFH-FRHK