Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Frederikshavns topscorer på plads i blåt

Joshua.jpg
18-02-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Her er han ganske vist i en hvid spillertrøje, men i fremtiden får Joshua Krohn Grace lov at spille i blåt i Skive.

Med største glæde præsenterer Skive fH en solid erstatning for Mathias Bitsch. Ikke mange Skibonitter kender den 22-årige stærkt skydende højre back fra det nordjyske, men i denne sæson har Frederikshavn FI’s topscorer vist sig som en stor profil i 1. division.

Som navnet afspejler har Joshua Irske rødder, men som femårig flyttede han med familien til Danmark. I denne sæson har skytten noteret sig for 78 scoringer i 19 kampe, og det har også gjort ham attraktiv for de fleste 1. divisions klubber, men efter 2 år i Frederikshavn ser ”Josh” potentialet i at blive en del at Skive fH’s projekt.

”For mig er det et skridt i den rigtige retning. Både Lasse Rask og jeg bor i Aalborg, så det passer rigtig fint vi kan følges til træninger og kampe. Personligt føles det rigtigt at vælge Skive fH, for jeg har i Frederikshavn udviklet mig meget denne sæson. Jeg tror Skive er en god klub til at jeg kan tage min håndboldkarriere et skridt op, for det er en klub med høje ambitioner. Jeg får indtrykket, at det er et professionelt miljø jeg kommer til”, fortæller ”Josh”.

Cheftræneren ser de 2 nye spillers kendskab til hinanden som en gave for det arbejde der venter. De to mest scorende Frederikshavnere vækker begejstring for fremtiden, om end der naturligt skal knokles endnu hårdere imod nye mål.

”Henover de sidste sæsoner har Joshua udviklet sig eksplosivt i Frederikshavn, og det vi bider mærke i, er han ikke ”bare” scorer mål. Han har fortsat sin udvikling i mange dele af spillet, samtidig med FFI er begyndte at træne på en måde der bringer deres spillere i bedre form. Vi tror absolut der er mere at komme efter hos ham, og så har han været godt skydende hele sæsonen igennem. Tilmed er han en tovejsspiller, så visionen er bestemt han skal udvikle sig til en bærende spiller i Skive-trøjen”, fortæller Ole Bitsch.

Fra sommeren byder vi begge de hårdtskydende backs velkommen på 2-årige kontrakter i Freja Arena.