Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

God vind fremover..

45_-_Peter_Krogh.jpg
14-11-2017

PRESSEMEDDELELSE FRA SKIVE fH

 

Skive d. 14. november 2017

 

Peter Krogh stopper i Skive fH.

 

Ved starten af denne sæson vendte den tidligere ligaspiller Peter Krogh hjem til egnen omkring Viborg, og denne gang med sin færøske kæreste og lille datter. Det har dog været svært for den lille familie at vænne sig til de danske forhold, og i kombination med Peters udtagelse til det færøske landshold og træning/kampe for Skive fH var der for ofte for mange timer alene hjemme for kæresten og datteren. Dette har Peter i samråd med Skive fH taget konsekvensen af og hans kontrakt med Skive fH ophæves derfor med virkning pr. 31/12 2017.

Peter med kæreste og datter flytter tilbage til Færøerne og vi ønsker fra Skive fHs side det bedste for hele familien.

 

Peter Krogh siger: ”Jeg er ked af at skulle slutte samarbejdet med Skive fH før tid, men jeg bliver først og fremmest nødt til at være der for min familie. Jeg har haft det godt i klubben, mødt en masse nye mennesker som har taget godt imod mig, men når alt kommer til alt er det ikke nok når man ikke trives familiemæssigt. Vi tager derfor tilbage til Færøerne og starter igen. Jeg ønsker Skive fH det bedste fremadrettet og specielt de gode mennesker i og omkring klubben jeg har mødt.”

 

Direktør i Skive fH, Peter Andersen udtaler: ” Uagtet hvilket plan man spiller håndbold på, er der nogle fundamentale præmisser der skal være til stede. Et af dem er at man skal trives for at kunne gøre sig gældende over en længere periode på banen. Det er det, Peter Krogh har fået tæt ind på kroppen og det som cheftræner Ole Bitsch og jeg har talt med Peter om.  Vi er sammen kommet frem til konklusionen om at vi må undvære en god spiller i klubben, men er med til at skabe en hel familie på Færøerne. Vi ønsker derfor Peter, kæresten og deres lille datter al mulig held og lykke med deres fremtid”.

 

 

Yderligere oplysninger: Peter Andersen (5055 9500)