Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Gode takter mod ond ånd

IMG_20170819_102916.jpg
19-08-2017

På det uvante tidspunkt 10:30 skulle Skive fH her til formiddag møde TM Tønder i Skjern Hal 1. Et mandskab vi sidste sæson mødte i tre opgør, og det behøver vi næppe dvale for meget ved.

Pugholm spillede i Tobias Rasmussens fravær en del minutter i bagkæden, og efter bare små 10 minutter viste han hvorledes den skal skæres. Et flot gennembrud på højre back tiltvang et straffekast, og her viste Jacob Aaquist det er en disciplin han gerne tager sig af – 4-4.  

Rasmus Kier kunne også noteres for en flot første halvleg, og kvaliteterne rækker udover fløjscoringer. Efter 13 minutter kom en af de sekvenser enhver træner higer efter. Rasmus tog den på tværs i en overgang, men i stedet for at aflevere, så bragede han den i stedet op i nærmeste krog til en 5-6 føring.

Spænding skulle der blive rigelig af, men da Skive gik fra 7-7 til 7-13 fik man et godt indblik i hvorledes første halvleg forløb. Skive dominerede, og Jeppe Kjærulff viste igen at sigtekornet er sikkert indstillet. Med 4 scoringer i kampen havde han fint styr på keeperduoen Mathias Mosel og Christian Trans hos TM Tønder, og midterblokken bød ind med flere skarpe parader. Betingelserne var optimale for Mads Meldgaard, og i dag havde han igen Mads Primdahl ved sin side, da Jacob Weinreich og Tobias Rasmussen tog en tjans som videomænd. Begge forventes dog at være tilbage indenfor stregerne i løbet af en overkommenlig tidshorisont.

Dagens hjemmehold stod som TM Tønder, men det var et par håndfulde Skive-fans der kunne klappe de hvidklædte drenge i omklædningsrummet til pauseføring 10-14. TM Tønder fik sig en billig reducering efter tid, for først efter omkring 1 minut besluttede dommerne at en angrebsfejl skulle konverteres til et Tønder-straffekast.

Anden halvleg blev en rodet affære, og man fristes til at sige det gik som det plejer mod det syddanske grænsehold. Der er ALTID spænding! Tønder kom tilbage, og efter små 54 minutter kunne nummer 5 udligne til 20-20 fra fløjen. Første udligning siden 7-7 og 17 minutters spil.

I slutminutterne kæmpede Skive med de tekniske fejl, og man kan kun takke sig selv for at dette opgør blev tæt. Modstanderen havde succes med at bryde det etablerede angrebsspil, og flere angreb blev forceret med hurtige ukvalificerede afslutninger. Fejl der skal rettes ind med flere kampe sammen.

Slutstillingen 22-22 betød at vi skulle direkte i straffekast, og den afgørelse kan du se på vores Facebook-side. Det endte ud med et smalt nederlag på 5-4 ud af 5 forsøg til hvert mandskab, og dermed venter Nordsjælland Håndbold, som overraskende tabte til 1. divisionsmandskabet fra Lemvig/Thyborøn med 25-28 i den efterfølgende kamp.

Der er kampstart i morgen klokken 11:00, og vurderet ud fra de 2 kampe, så kan det blive endnu et rigtig interessant opgør.  

Målscorere fra Skive fH i ordinær spilletid:

Mathias Bitsch 5, Rasmus Kier 4, Jeppe Kjærulff 4, Jacob Aaquist 3, Daniel Guldsmed 2, Nikolaj Søndergaard 2, Nicolai Pugholm 1, Peter Krogh 1