Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

GOG vandt for stort

01-12-2013

På forhånd var det en af de kampe der kunne gøre ondt, men trods en fin indsats måtte vi bøje os lørdag eftermiddag i Gudme Hallen mod GOG. Slutresultatet 31-25 til værterne giver slet ikke det rigtige billede af en kamp, der langt hen ad vejen var lige, og hvor favoritterne fra GOG virkelig måtte slide for at få de to point.

Vores sidste føring var på 23-22 midt i anden halvleg, men det var først ved stillingen 26-24 med små 10 minutter igen at filmen knækkede. Her fik Kim Worsøe en udvisning, og det overtal vandt GOG med 2-0. Det var afgørelsen i en kamp hvor vi i lange perioder formåede at dæmme op for hjemmeholdets berømte kontraspil. Godt returløb, kontant forsvarsspil med mange spilstop ødelagde meget for GOG. Desværere mistede vi lidt momentum i begge ender i slutningen af kampen. Igen var det bagspillerne der svigtede - oftest var det Nickolei Jensen alene. Vi formåede dog med noget 4:2 spil, med to stregspillere, og i det hele taget var indsatsen positiv inden december måneds mange kampe. Den første allerede på fredag i en endnu sværere hule - Skjerns - men en lignende insats vil bringe os langt, selv i Skjern, selv om det selvfølgelig er tvivlsomt om det er nok til point.

 

GOG - Skive fH 31-25 (15-15)

Målscorere: GOG: Snorri Gudjonsson 7, Kasper Emil Kildelund 6, Tobias Møller 5. SfH: Stefan Nielsen 7, Nickolei Jensen 6, Christoffer Cichosz 5, Kim Worsøe, Marius Hovde Andersen og Nichlas Bruselius 2, Kris Johansen 1.

Udvisninger: GOG: 5 x 2min. SfH: 4 x 2min.

Tilskuere: 1.078.