Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

GRATIS ENTRÉ til sidste spillerunde

IMG_2760.JPG
04-04-2019

GRATIS ENTRÉ til sidste spillerunde

Lørdag spilles denne sæsons sidste kamp i 1. division, når HC Odenses oprykkerhold gæster Interfjord Arena. I den sidste indbyrdes kamp, der blev spillet på udebane lige op til julepausen, præsterede Skive-holdet noget af det bedste håndbold vi har set denne sæson – både i angreb og forsvar.

Fynboerne har præsteret en vild slutspurt her før sæsonafslutningen, og på hjemmebane har de vundet de seneste 5 kampe over Tønder, Fredericia, Randers, Køge og Frederikshavn, imens de på udebane har tabt de seneste fem opgør til Odder, Otterup, HEI Skæring, AJAX København og Stoholm. Altså ”plejer” HCO at tabe hver anden kamp, og så er det jo skønt de lige har vundet den seneste kamp over Tønder på hjemmebane.

Omvendt har vi vundet sølle 1 af de seneste seks kampe, og på hjemmebane har det mildt sagt ikke været frygtindgydende at komme som udehold. Hvem der bryder ”holdets kompleks”, bliver således meget interessant at se.

For Skive er spørgsmålet om gutterne skal slutte nummer 4 eller 5. Herefter venter der, som tidligere udmeldt, en pokalkamp imod TTH Holstebro, men denne er endnu ikke fastlagt grundet TTH’s avancement i EHF Cuppen, og til det danske slutspil. Santander Cup-kampen skal være spillet senest den 18. Maj, og der arbejdes endnu på at finde en spilledato.

Før sidste runde i grundspillet ligger Skive á point med Odder Håndbold, men er dårligere indbyrdes, mens AJAX København som nummer 6 ligger 2 point efter. Her har Skive dog vundet de to indbyrdes kampe.

For lørdagens modstander er der mere på spil, og med en sejr kan fynboerne sikre sig imod direkte nedrykning, hvis ellers opspilsparate TM Tønder samtidig slår Frederikshavn FI på hjemmebane.

På forhånd kunne man argumentere for faresignaler i indstillingen hos Skive-holdet, men det skal være op til de forskellige spillere og trænerstaben at modbevise den påstand. Sæsonens sidste kamp er ofte den der står klarest i erindringerne hos tilskuerne, og for flere spillere bliver det den sidste divisionskamp i Skive-trøjen, mens det også for cheftræner Ole Bitsch er den andensidste kamp i spidsen for Skive-holdet.

”Der er mange spillere der stopper efter denne sæson, og der er ingen tvivl om alle vil runde godt af. Både spillere der er andre steder, men også vi der fortsætter i klubben. Vi skal have sat et solidt punktum, og vi har slet ikke fokuseret på det taktiske. Det er 100% op til os selv, og kan vi tage de samme takter med fra det omvendte opgør, kan vi komme med en rigtig fin præstation”, forklarer Lasse Rask.

For Joshua Grace og Lasse Rask kan de give tidligere holdkammerater fra Frederikshavn FI en kærkommen hjælpende hånd, da en Skive-sejr over HC Odense endegyldigt sikrer nordjyderne imod en direkte nedrykning. Det er de begge meget bevidste omkring.

”Selvfølgelig vil man altid gerne hjælpe sit gamle hold, men også i forhold til næste sæson, for Josh og jeg vil jo hellere møde dem igen. Det er altid sjove kampe, så hellere en tur til Frederikshavn, end en tur til Odense – det må være ordene, selvom Odense som oprykkere langt hen af vejen har præsteret rigtig flot”, lyder det fra Skives nummer 21 - Lasse Rask.

Der er kampstart lørdag klokken 16:00, og jungletrommerne buldrer der komme en del fynboer til postnummer 7800. Vi håber derfor også at Skive-publikummet vil troppe talstærkt op, så vi sammen kan slutte sæsonen af på flotteste vis.