Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Guldsmed: Det bliver en spændende og sjov kamp

_I7Q3099_resultat.png
28-02-2019

Ovenpå en god uge venter der fredag en stor udfordring, når Odder Håndbold kommer til Skive. Jacob Trangeleds hold ligger efter Skive fH på en aktuel sjetteplads - seks point efter skibonitterne.

”Det bliver en spændende og sjov kamp, hvor Odder er lige i røven på os i tabellen. Vi skal gerne holde dem dernede, og vi har en revanche fra det omvendte opgør, hvor vi tabte med 33-30. I morgen skal Matias Damgaard ikke have det let, og det har vi også snakket om i det taktiske oplæg. Han er en god spiller, så vi skal være opmærksomme, men det kræver fokus hele vejen rundt i begge ender af banen”, forklarer Daniel efter den afsluttende træning torsdag.

Odder har som skrevet den velskydende Matias Damgaard på holdet, men også den tidligere Skive-spiller og assistenttræner Andreas Toudahl er at finde hos østjyderne, hvor han er Jacob Trangeleds højre hånd. Meget af fokuset skal dog rettes ind på egne kvaliteter og svage sider, for rammer vi topniveauet, får Odder-forsvaret og keeperne mindst lige så travlt.

”Vi har haft en rigtig fin træningsuge, som startede med et socialt arrangement i mandags. Her spillede vi padel tennis, trænede i Hald Ege tirsdag, og så har vi i dag set video og trænet i Skive. Alle mand skal være fuldt ud til stede fra vi møder ind, for på gode dage kan Odder Håndbold slå ethvert mandskab i 1. division. Det viste de senest mod Tønder”, slutter Daniel Guldsmed af.

Der er kampstart klokken 19:30 fredag aften, og hele truppen krydser fingre for mange folk i hallen. Billetter kan købes her.