Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Guldsmed: Ingen kampe bliver lette

IMG_20180907_162339.jpg
07-09-2018

Lørdag klokken 14 indledes jagten på en god start, hvor vi tager imod Frederikshavn FI på eget halgulv.

Gode takter er der blevet vist i træningsopstarten, hvor det er blevet til 4 sejre over HEI Skæring (1. div.), HK Give Fremad (2. div.), Lemvig-Thyborøn (liga) og Fjölnir fra Island, samt to nederlag til ligamandskaberne fra Aarhus og Skjern Håndbold. Vigtigst af alt har holdet fået kampminutter til at lære sidemanden at kende.

Til 2018/2019-sæsonen har Daniel Guldsmed overtaget hvervet som anfører fra Nicolai Pugholm, og han ser ligeledes spændt frem mod en sæson med masser af interessante kampe.

”Det bliver rart med nerve og mere på spil, men vi ved det bliver hårdt mod Frederikshavn. Jeg glæder mig, og det tror jeg allesammen gør, men der bliver ikke én eneste kamp vi kan tage let på. Der har været en masse skavanker, og nu er det overstået - nu gælder det for alvor.  Det håber jeg også publikum ved, for vi har brug for en god hjemmebane”, fortæller Guldsmed.

Kan man huske tilbage til tredje runde af sidste års sæson, så kan man også huske Skive tabte med netop 7 til lørdagens modstander. En kamp den nyudnævnte kaptajn også husker.

”Vi har generelt ikke så gode erfaringer med Frederikshavn den seneste sæson, og det er ikke et hold der ligger 100 % til højrehånden for os. Derfor har vi også arbejdet meget seriøst frem mod debutkampen, for vi husker meget svagt en kamp herinde vi vil revanchere”, beretter ”DG23” fra den afsluttende træning fredag.

”Det er en åbningskamp med en del nye folk i klubben, så det er noget andet end normalen. Senere i sæsonen er vores sæsonmål absolut at kunne besejre et hold som FFI, men sådan en kamp som i morgen har et specielt liv. Vi forventer ikke at kunne vinde med hverken 10 eller 11, for nervøsitet, tænding og spænding skal styres. Omvendt vil vi vise den bedste version af os selv, og så bliver det spændende”, slutter kaptajnen.

Vi ses i KCL Skive – Hal A lørdag klokken 14:00 til en forhåbentlig god oplevelse. Billetter kan sikres her