Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Herrerne sluttede sæsonen af med en sejr

2014-04-16_182639.jpg
22-04-2014

Onsdag inden påske spillede Skives ligaherrer sæsonens sidste hjemmekamp, da de i FREJA Arena tog imod Team Sydhavsøerne i kvalifikationsspillet til næste års liga.

Det blev også sidste Håndboldligakamp i denne omgang, for efter denne kamp er alt afgjort og vi er tilbage i 1. division for første gang i 4 sæsoner.

Kampen endte 29-21 til Skive mandskabet som spillede en flot og seværdig håndboldkamp. Spillerne sprudlede af energi og chancen for frit spil, blev bestemt udnyttet.

Det var også en kamp, hvor vi måtte sige farvel til flere Skive spillere. Morten Post og Kris Johansen spillede deres sidste førsteholds kamp for at hellige sig familielivet. Derfor fik de før kampstart overrakt en flot buket fra Egeris blomster, som tak for deres store indsats gennem årene, hvilket gav store klapsalver fra publikum. Begge spillere kvitterede derefter med en flot afskedskamp, hvor de begge fik sat en del bolde i nettet. Også Christoffer Cichosz spillede sin sidste kamp i Skive trøjen. Han fik derfor også overrakt blomster med ønsket om en god fremtid hos naboerne fra Mors-Thy. Sidst men ikke mindst fik en lidt overrasket Mark Betzer overrakt blomster, for at være kampens spiller fra sidste hjemmekamp mod Mors-Thy.

Eftersom sidste kamp nu er spillet, begynder vi at forberede os til næste sæson og målsætningen for herreholdet er bestemt, at spille med om de øverste pladser i 1. division. Så derfor kan I glæde jer til, at vi igen vender tilbage med tophåndbold til efteråret i FREJA Arena.

Skive fH