Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Herrerne tabte på udebane

herre4.jpg
27-03-2014

Vi var mange fra Skive der bad, krydsede fingre og håbede på en sejr til de hårdtprøvede ligadrenge, da de onsdag aften spillede endnu en af kvalifikationskampene til Håndboldligaen. Men lige lidt hjalp det. Ligaherrerne endte med at tage fra Maribo med et smalt nederlag. Kampen endte 23-21 til hjemmeholdet fra Team Sydhavsøerne.

Kampen blev en tæt affære og holdene fulgtes hele kampen. Det blev som forventet en rigtig forsvarsdyst, hvor begge hold havde svært ved at komme til chancer i det etablerede angreb. I begge mål tog målmændene fint fra, hvilket gjorde at en masse 100% chancer blev brændt i begge ender. Skive holdet startede bedst ud, men efter ca. 10 minutters spil kom Team Sydhavsøerne op og derefter blev det en endeløs kamp for Skibonitterne, om hele tiden at skulle hente et eller to mål.

Med 10 minutter igen fik Team Sydhavsøerne slået et hul ned til Skive mandskabet, da de med tre scoringer i streg, bragte sig foran med cifrene 18-15. Skive spillerne kæmpede for at komme op, men herfra kunne TSØ holdet ligeså stille køre sejren hjem.  

Skives ligaherrer har stadig chancen for at sikre sig endnu en sæson i Håndboldligaen, men så skal kampen på søndag også vindes! Skynd jer derfor at købe billet til hjemmekampen på søndag kl. 19.30, hvor Skive tager imod naboerne fra Mors-Thy i FREJA Arena.

Billetter kan købes her via hjemmesiden eller direkte i indgangen på kampdagen. Dørene åbnes en time før kampstart.