Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Højdepunkterne udeblev

Tobias_Rasmussen_skuffet.jpg
22-09-2017

Fotopartner: BenjaminChristensenFoto

I bedste Vild med Dans-sendetid spillede Skive fH her til aften imod Frederikshavn FI. Sad man med en overlegen smag i munden før kampstart, så kan man bare tænke tilbage til den 26. oktober 2016 samme sted. Her mødte Skive ligeledes Frederikshavnerne, og det endte efter en uskøn affære med en kneben sejr på 24-23.

En revanche ovenpå sidste weekend var jagtet. Daniel Guldsmed og Rasmus Hansen var ikke meldt klar til kamp, og derfor skulle der for alvor kæmpes igennem hos de øvrige, hvilket plejer at være et fast varemærke fra den efterhånden mangeårige Skive-spiller.

Indledningsvist startede Patrick Sanggaard på stregen, med efter bare 7 minutter måtte han på bænken efter et hårdt riv i venstre arm. Derfor overtog Pugholm tjansen offensivt og defensivt. Bagud med 6-8 efter et kvarter kunne Patrick heldigvis snige sig på banen igen, men igen blev bolden smidt lige i hænderne på en nordjyde, og herfra kunne de udnytte et tomt Skive-mål til 6-9.

En spiller vi ikke har set meget til i indledningen af sæsonen, Andreas Toudahl, tog efter en timeout over for Nicolaj Nørager på playmakerpositionen. 4 hurtige i rap satte gang i hjemmepublikummet, og så var vi tilbage i den vante stilling på 10-9.

Dårligdommene havde desværre ikke fortaget sig ved den bratte opvågning, og med pausestillingen 11-14 måtte man for alvor håbe alvoren havde indfundet sig i omklædningsrummet.

Lige så godt som Mads Meldgaard stod i første halvleg, hvor han var en vigtig brik i "blot" at være bagud med 3, lige så skidt så det desværre ud med Skive-briller efter pausen. Den trodsreaktion der var varslet havde ikke fundet vej til Freja Arena, og bagud med 22-28 og 6 minutter tilbage så det sortere end sort ud.

Cifrene 25-32 lyver desværre ikke på en gennemført off-day. Tillykke til Frederikshavn FI - I beviser den snak der var i Ringsted: Det her ligner ikke en direkte nedrykker.