Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Mission: Hold skruen i vandet!

skivefhmodAJAXKoebenhavn2019_I7Q0381.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
29-01-2019

Lad det være sagt fra start – 2019 har budt på en suveræn januar måned, både for Skive fH og det danske herrelandshold. Torsdag aften klokken 20:00 gælder det om at afslutte med manér. Med syv sejre på stribe – heraf tre efter årsskiftet – har der været fuld knald på Daniel Guldsmed og Co., mens det omvendt er blevet til tre nederlag på stribe til gæsterne fra HEI Skæring.

Tilskueropbakningen for resten af sæsonen er ekstrem vigtig, for vi kommer ikke til at tabe mange kampe med et solidt hjemmepublikum i ryggen. Derfor håber vi atter I kommer ud og bakker op om Mads, Nicklas og de andre gutter - også selvom at vi spiller på en hverdagsaften - for inden man får sig set om, så er sæsonen ved at være slut. Jo mere larm vi kan få lavet, desto bedre betingelser giver det for vores lokale gutter inde på banen, og jo flere point, jo sjovere en sæsonafslutning kan vi jagte.

Buh-råb eller ej - vi lover ikke at blive fornærmet ligesom Nordmændene!

HEI’s formkurve kunne lyde som en walk-over, men så tager man gruelig fejl. Modstanderne har været topholdene fra Fredericia, Odder og Tønder, og holdet fra Århus-forstaden er ved at indstille sig på tempoet i toppen. Derfor er der ikke råd til en offday. Bliver der slækket i indstillingen torsdag aften, så bliver det straffet af HEI. Til dem med dårlige hukommelse, så mødte vi HEI på udebane i forrige sæson - året hvor de lige var rykket op - og her blev det til et klart nederlag til vores egne gutter på 35-29.

Med målsætningen i sigtekornet, så gælder det om at holde tændingen fra Køge-kampen. Et opgør vi hurtigt satte os på, og hvor intet blev smidt i hænderne af tilfældigheder. Fuld fokus viser gang på gang at kunne overkomme de store udfordringer, og det satser vi på igen sikrer to point til Ole Bitschs tropper.

Den sidste uges tid har budt på lidt sygdom ovenpå den travle start, men det er også blevet hverdag træningsmæssigt efter tre kampe på 7 dage. Ligesom i kampene mod Frederikshavn og Køge, så gælder det for alvor om at bringe egne kvaliteter på banen.

Der kan købes billetter her!