Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Imponerende oprykkerhold venter på udebane

Toudahl_paa_straffe.jpg
10-02-2017

På søndag skal vi på besøg i thansen.dk Arena, hvor Fredericia-fanklubben sikkert står klar til at byde Andreas Toudahl og resten af Skive-mandskabet varmt velkommen. Historien går efterhånden langt tilbage, men kort er den grundlagt på en masse kærlige drillerier.

Kigger man statistisk på den kommende kamp og de to holds formkurver, så har det sydøstjyske mandskab fra Lillebæltsbroens jyske udmunding siden nytår været stærkt, hvor kun divisionstreerne fra TMS Ringsted har formået at skabe et bump på vejen.

Imens de øvrige tophold har skabt en vis kontinuitet i deres præstationer, så har det for Skive-holdet haltet en smule, hvor fordelingen imellem vundne og tabte kampe hedder 2/2 i 2017. Vi har på truppens bredde været ramt med flere småskader i det nye år, men nu synes der at være bedring forude.

Seneste bedrift fra Fredericia-mandskabet er også blandt de største skalpe i sæsonen. Her lykkedes det at besejre et godt hjemmehold fra Team Sydhavsøerne med 20-27, og dermed kravlede Fredericia-mandskabet op på en femteplads. Formår denne sæsons oprykkerhold fra FHK at holde fast i det de har gang i, så kan de i slutningen af sæsonen lege med om en overraskende plads i opspillet, hvor nummer 2 og 3 i første division skal spille om en oprykningsplads imod nummer 11 og 10 fra ligaen i bedst-af-3-kampe.

Profilmæssigt har Fredericia hentet Rasmus Søby til fra Mors-Thy i erkendelse af den manglede skudstyrke fra bagkæden med Peter Nielsen langtidsskadet, imens de på stregen har en tidligere ligaspiller i form af eks-skanderborgenseren Kasper ”Foder” Nielsen.

Niveauet i denne sæsons 1. division har været højt, men en ting står næsten altid som udfaldet: Vilje og den ekstra flid belønner sig ofte aflønnet i point.

I seneste hjemmeopgør mod Otterup snakkede vi om den tænding der skal bære projektet, og den kom også til syne i anden halvleg, hvor en middelmådig præstation før pausen blev revancheret. Isoleret vendte vi kampen med cifrene 21-15 i de sidste 30 minutter, men mod Fredericia skal det gerne blive til 60 minutters god håndbold fra et sultent Skive-mandskab.

Vi vinder ikke uden motivation og vildskaben til at give de sidste procenter. I det sydøstjyske plejer der altid at være knald på udenfor banen – den energi skal vi gerne konvertere positivt inde på de træbeklædte 40 x 20 meter.

Der er kampstart søndag klokken 14:00 på adressen Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.