Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ingen sejr over ørnene - vigtig kamp igen søndag

_V0Q9261.jpg
07-11-2013

Onsdag aften var Skive drengene på besøg i en fyldt JYSK Arena, men desværre var dette heller ikke dagen, hvor vi fik to point. Stillingen viste 23-20 til hjemmeholdet efter 60 minutter.

Kampen mellem Skive og Bjerringbro-Silkeborg var tæt hele vejen og det var kun med to minutter igen, at hjemmeholdet sikrede sig sejren. Det var altså på ingen måder et Skive hold, som blev spillet af banen og især forsvaret stod godt og BSV havde svært ved at komme til skud. I angrebet havde Skive drengene mange gode afslutninger, men som i andre af kampene manglede  præcisionen og derfor endte Skive mandskabet igen kun med en målscorer på 20 mål.

Skive drengene var ærgelige efter kampen, men holder samtidig fokus på den vigtige kamp som venter i FREJA Arena søndag eftermiddag.

På søndag skal slaget om den tarvelige bundplacering slåes og derfor vil vi endnu engang gerne opfordre alle til at komme i hallen og hjælpe drengene til sejr. Både hjemme og udehold står stadig uden point efter ligaens første 9 spillerunder, så et af holdene vil gå herfra med 2 point på kontoen, mens det andet hold stadig vil stå med 0 point og sidstepladsen. Det må bare ikke være Skive holdet som ender som bundprop og slet ikke efter en hjemmebanekamp.

Køb billetten via hjemmesiden - mød op i de blå farver og sørg for at stemmebåndet er smurt og klar til fight sammen med Skive drengene.

 

Skive fH