Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Jensen forbilver i blåt de kommende år

Jensen.jpg
15-02-2019

Præsentationen var en af de mest populære i 2018, da Nickolei Jensen efter 2 år hos ligaklubben Mors/Thy igen valgte Skive fH til. I første omgang på en aftale for sæsonen, men vi kan offentliggøre kontrakten er blevet forlænget med yderligere 2 år. Derfor har Skive fH og Nickolei Jensen papirer på samarbejdet indtil 2021/2022-sæsonen.

Den spillemæssige betydning har vist sig, hvor den 28-årige playmaker har taget ansvaret til sig. På playmaker-positionen er det naturligt at skulle have dirigentstokken, og at man har et godt håndboldhoved, det gør bestemt ikke noget. I den tråd passer nummer 47 godt ind i de fremtidige planer, hvor han er med til at øge niveauet i de daglige træningssituationer, men ikke mindst når det spidser til i de tætte kampe.

”Nickolei er med til at støbe fundamentet for fremtiden. Han har bevist håndboldhovedet ikke fejler noget, og på banen er værdien svær at gemme. Udover hans skadesperiode, så har Nickolei bevist han mestrer både skud og assist-spillet, men også offensivt er en dygtig spilstrateg. At han tilmed er lokal med hjertet i Skive, taler kun for en fælles fremtid”, forklarer Jonas Fangel, der udover at være bestyrelsesmedlem er med i herreseniorudvalget, ligesom bestyrelsesformand Mogens Garder og Skive fH-direktør Peter Andersen.

Udover spillerrollen hjælper Nickolei ligeledes til som frivillig, hvor han er med til at træne/lege med U2 og U4-spillerne i klubben.

Med kone og 2 børn er der meget der skal koordineres - specielt når konen Rikke Vestergaard Jensen også er aktiv for klubbens Jyllandsseriedamer - og derfor passer det fint at fortsætte i barndomsklubben, hvor Nickolei i denne sæson har fået en stor rolle.

”Som familie passer livet i Skive fH, men også min rolle som tovejsspiller er godt for min håndboldkarriere. Jeg vil gerne bidrage med meget, både spillemæssigt og taktisk, og sommetider blander jeg mig også, selvom jeg ikke har fået mandat til det”, forklarer Nickolei selv.

Det kommende trænerskifte fra Ole Bitsch til Arne Damgaard har ikke haft den store afgørelse for fremtiden. Nickolei nyder det gode sociale bånd der er i truppen, og generelt i klubben som helhed.

”Jeg har været glad for Ole Bitsch, for han rummer mange at de ting jeg sætter pris på hos en træner. Arne har jeg også tidligere snakket med, og mit forhåndsindtryk er meget godt. Han har præsteret fine resultater rundtomkring, og jeg hører også kun positive kommentarer. Han er lidt en anden skole, for jeg har ikke haft en træner der har været i faget så mange år”, fortæller Jensen.

Med hjemkomsten til Skive fH gik Nickolei også til at være den næstældste spiller i truppen, mens han i Mors/Thy var en del af en lidt ældre trup. Kommer man ind bag Nickolei, så fornemmer man snart han ikke er grå og kedelig.

”Jeg føler mig mentalt ikke som en af de ældste, og på Mors var jeg også i ”ungt omklædningsrum”. Inde i hovedet er jeg stadig 20 år. Ambitionsmæssigt vil jeg gerne allerede efter sommerferien spille ligahåndbold i Skive, men det kræver at vi præsterer i alle kampene forude. Det bliver en stor opgave, men en opgave vi har evner og mulighederne for at løse”, lyder den klare målsætning fra nummer 47.