Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Jesper Sørensen tilbage i Skive-målet

JS1.png
Foto: BenjaminChristensenFoto
10-04-2019

Til den kommende sæson udløber lejeaftalen med Nicklas Graugaard i Skive-målet, og i den forbindelse har herreudvalget været på jagt efter en erstatning. Valget er faldet på førstekeeperen fra ligamandskabet i Lemvig/Thyborøn, der af en bred pallette af håndboldeksperter er beskrevet som en keeper der kan vende håndboldkampe.

Efter 2 sæsoner i Lemvig/Thyborøn Håndbold vender Jesper Sørensen tilbage til Skive fH, og han skal dermed udgøre keeperduoen sammen med Mads Meldgaard. Med Jesper er der tegnet en toårig kontrakt.

”Der er flere positive årsager til at jeg vender tilbage til Skive fH. Kommende cheftræner Arne Damgaard var hurtig til at hive fat i mig, og det er naturligvis kombineret med at jeg var meget glad for min sidste periode i Skive fH. Der er en masse gode minder jeg glæder mig til at genopfriske, og det er ingen hemmelighed jeg har haft en snak med Lemvig over flere omgange, men de prioriterede deres økonomi anderledes” beretter hovedpersonen selv.

Med tre sæsoner i Skive fH kender Jesper Sørensen foreningen og postnummer 7800 han igen vender tilbage til, og han håber meget at kunne give tilbage til dem der giver en masse til klubben.

”Jeg glæder mig enormt til at se en masse gode mennesker igen. Det er en forening med en masse frivillige ildsjæle der gør ekstrem meget for holdet og hele klubben, og dem vil jeg virkelig gerne være med til at give store oplevelser”, forklarer den 35-årige Jesper Sørensen selv omkring skiftet.

Også hos den anden del af målvogterduoen er der glæde over den kommende sæsons konstellation.

”Jeg glæder mig rigtig meget over den løsning klubben har fundet, for Jesper og jeg ved hvad hinanden står for. Han er en super fin fyr med en masse rutine, så det er en spændende sæson jeg ser frem til. Der kan for alvor blive en god konkurrence omkring spilletiden, og vil man gøre sig forhåbninger om at rykke op fra 1. division, kræver det som minimum 2 dygtige keepere. Det håber og tror jeg Jesper og jeg kan stå for”, lyder det fra Mads Meldgaard, der selv har været i Skive fH siden sommeren 2016.

I Lemvig har Jesper Sørensen tidligere stået under Arne Damgaards ledelse, og han beskriver den nye træner som et spændende valg. Han tror at matchet mellem Skive og Arne kan blive godt over tid, men ved også at tingene ikke kommer af sig selv.

”Jeg kender Arne fra min tid i Lemvig, og vi er meget på bølgelængde i forhold til måder at se tingene på. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til mulighederne, men det er klart vi lige alle sammen skal finde hinanden. Forhåbentlig kan vi være tilbage i det bedste selskab løbet af de kommende sæsoner, men i første omgang handler det om at få skabt et godt og solidt fundament".