Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kampdatoer for kvalkampe til ligaen fastsat

rsz_jubel_paa_baenken.jpg
03-04-2017

Kære venner – ALLE I HALLEN!

I fællesskab med TM Tønder kan vi nu melde datoer ud for de første 2 vigtige kvalifikationskampe om en ligaplads næste år. Selvom at kamptidspunkterne er lige om hjørnet, så håber vi at Skive og opland atter vil stå sammen om drengene i blåt.

Som aktuelt ligahold har TM Tønder fordelen af hjemmekamp(e) i første og et eventuelt tredje og afgørende opgør. Vi skal til det sydligste Sønderjylland 2. påskedag mandag den 17. april klokken 19:00, hvor vi håber at mange lokale vil tage turen til den intime hal i Tønder Sport- og Fritidscenter, Sønderlandevej 4, 6270 Tønder.

Allerede nu arbejder vi på at arrangere bus for alle tilskuere der kunne have lyst til at tage med til grænselandet, hvor vi samtidig vil ligge en lille handletur og forplejning ind. Så snart der er nyt vil vi på vores Facebook-side melde ud, så skynd dig ind at synes godt om her.

3 dage senere, torsdag den 20. april klokken 19:00, skal vi hjemme på vores hjemmebane i Freja Arena spille sæsonens største hjemmekamp. Præstationen skal være der, men med den 8. mand I har vist os i de store topkampe denne sæson, så kan I ude på tribunen atter give os en kæmpe hjælpende hånd mod den perfekte præstation.

En eventuel tredje kamp er programsat til søndag d. 23. april klokken 15:00 i Tønder.

Billetter til hjemmekampen vil blive sat til salg hurtigst muligt på skivefh.dk.