Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kampen om Vestjylland!

Ole_og_Toudahl_er_glade.jpg
12-01-2017

Lokalopgør er der ikke mange af i denne sæson. Efter at have mødt alle modstandere, så venter nu anden halvdel af sæsonen.

Lidt utraditionelt er 1. division domineret af en overvejende part af klubber øst for Lillebæltsbroen, og nærmeste lokalrival er for os Lemvig-Thyborøn Håndbold 60 kilometer vestpå.

Lemvig er destinationen for fredagens udebanetur, så lad os kalde det lokalopgør og ”Kampen om Vestjylland” i 1. division. De røde vestjyder har på banen hentet 15 point, men papirrod med en manglende spillertilladelse gjorde at 6 point måtte afleveres tilbage. Aktuelt kan Lemvig ikke undgå at kigge nedad i tabellen som 10’er, men med et medlevende hjemmepublikum i nakken, så kan det sagtens blive en af sæsonens sværeste udebanekampe. Bare spørg Team Sydhavsøerne, som 18. december spillede 27-27, efter at de med få minutter igen var komfortabelt foran i Lemvig. Vi husker også ”sæsonåbneren”, hvor det blev til en sejr over fredagens modstander på 28-27 i egen hule.

”Vi har været lidt afbuds- og skadesramte her henover jul og nytår, men det har vi heldigvis fået rodet bod på i starten af 2017. Vi har ikke haft den lange pause som ligaholdene, så vi skal ikke ud og genopfinde den dybe tallerken”, fortæller spillende assistenttræner Andreas Toudahl.

Selvom at der skal en veltrænet arm til at kaste til Lemvig, så glæder Toudahl sig ligesom resten af truppen til lokalopgøret imod Lemvig Thyborøn.

”Spillemæssigt har vi forberedt os på en topkamp, for havde de haft de 6 point de blev frataget, så havde LTH været med i kampen om top 3. Lemvig er historisk et rigtig svært sted at spille, og så er der en indbyrdes historik med noget op-/nedrykningsspil for et par år siden. Derudover er ikke særlig langt imellem de to byer, så folk får den bedste fredagsunderholdning i Lemvig – der bliver kog på!”

”Nøglen bliver at dække godt op, men vi tager udgangspunkt i os selv som sædvanlig. Så er det klart, at der er nogle profiler vi har haft et ekstra øje til, men holder vi vores aftaler indbyrdes, så er jeg sikker på der venter to point”, slutter den rutinerede fløjspiller.  

Drop X Factor og få fredagsunderholdningen serveret live i vestjyskBANK Arena, Christinelystvej 8, 7620 Lemvig. Vi har ikke tabt imod Lemvig Thyborøn Håndbold siden den 17. september 2011, men statistik vinder ikke kampe. Det gør vilje, sammenhold og mental parathed til gengæld.

PS: Vil du ikke glippe af se landsholdet vinde stort over Argentina i åbningskampen ved VM, så kan det også lade sig gøre i Lemvig. Her er der arrangeret storskærmsarrangement efter slutfløjt fredag aften :-)