Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kampminutter i benene igen!

2017_Skive_-Malm(c)_I7Q0253.JPG
04-08-2017

Skive fH skulle her til aften spille imod sidste års nummer 4 i den svenske liga, HK Malmø. Imens det var den første kamp for Skive i opstartsperioden, så havde svenskerne inden da mødt Norske ØIF Arendal og Stoholm med to klare sejre til udfald.

I dagens trup sad Daniel Guldsmed og Andreas Toudahl helt over, og Nikolaj Søndergaard og Tobias Rasmussen nåede heller ikke på banen i opgøret. Det gav selvsagt nye konstellationer, og det ses sjældent uden små misforståelser. Nye spillere som Jacob Aaquist, Tobias Jørgensen, Peter Krogh og Rasmus Kier fik en del spilletid, men også Rasmus Hansen, mangeårig Viborg-streg, fik lov at se banen en del. Med flere kampe på bagen så det særdeles interessant ud for den kommende sæson.

I målet fortjener Mads Meldgaard ros for flere fine redninger, og efter pausen fik også Jacob Weinreich en hel halvleg til at bevise sit værd.

Imens første halvleg bød på en smal 14-13 føring, så var det svenskerne der kom bedst ud efter pausen. Med 5 scoringer bragte de sig foran med 18-14, og så skulle der lige snakkes over en tår vand.

Det klare formål for kampen var minutter på bolden mod et godt mandskab – det fik vi til fulde opfyldt, og med et hæderligt nederlag på 29-25 kan vi se frem imod næste opgave. Her venter på mandag endnu et svenskerhold fra den bedste række – nemlig IK Sävehof på vores hjemmebane i Freja Arena.

Der er ligesom i aftenens kamp fri entré!