Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Der skal sluttes godt af

40.jpg
15-12-2016

Skive fH drager lørdag til Ølstykke Hallen, hvor HØJ Håndbold byder indenfor til 13. spillerunde. Det bliver samtidig sidste optræden i 2016.

Generelt har afkastet af den første halvsæson været godkendt med pil opad indtil videre. I løbet af de 12 spillerunder er der blevet sat 4 point til – 3 på udebane imod Nordsjælland Håndbold og TMS Ringsted, samt et enkelt point hjemme i Freja Arena mod Team Sydhavsøerne.

Vi stiller os ikke tilfreds med at nøjes, så der skal sluttes af med manér på trods af lidt omgangssyge i ugens løb. HØJ har været inde i en dårlig stime med 3 nederlag på stribe imod HIK, Ringsted og Team Sydhavsøerne, og rutinerede Mads Øris Nielsen mener også at det skal blive til 2 point, hvis der fortsat skal holdes liv i drømmen om en direkte oprykningsplads.

”På papiret er HØJ selvfølgelig et hold vi skal slå. De ligger et godt stykke under os, og vi har en drøm om at være med hvor det er rigtig sjovt. Det betyder dog ikke at det bliver en nem kamp. Jeg har været med i mange år, og selvom at man som tophold møder et hold der ligger 8-10 stykker, så kan det altid blive svært på specielt udebane, hvis man ikke rammer dagen og er 100 % til stede mentalt. Det gælder om at se indad – gør vi det, så har vi ihvertfald banet vejen”, fortæller den hårdtskydende bagspiller.

Der fløjtes op i Ølstykke Hallen (Tranekærvej 1, 3650 Ølstykke) klokken 15:00, men tager du ikke turen østpå, så forsøger vi at dække kampen bedst muligt på Instagram og Facebook.