Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kampoptakt mod Køge Håndbold

Rask_Jensen_og_Groenbech.jpg
20-09-2018

En god sæsonindledning skal gerne fortsættes, når Køge Håndbold på lørdag kommer til Skive.

Vi har vist fine takter mod Frederikshavn FI og senest AJAX København på udebane, men nu kommer en udfordring, hvor vi på hjemmebane er favoritter. De to klubber har ikke tidligere stået ansigt til ansigt, men igennem video har cheftræneren fået et lille indblik i Køgensernes spillestil.

”Jeg har set de to kampe Køge har spillet indtil videre, og jeg synes ærligt de er et fint bekendtskab. De spiller med en enorm fysik med basen i en solid defensiv, og så løber de rigtig stærkt. Det stiller nogle krav til vores angrebsspil, og den måde vi forvalter vores returløb”, lyder de umiddelbare ord fra Ole Bitsch.

Netop den store respekt for opgaverne har i indledningen klædt spillertruppen godt, og den er også italesat frem mod Køge Håndbold. 2 point skal gerne på blokken til de hold med målet om at slutte i den bedre halvdel af tabellen, men dermed ikke sagt noget skal tages for givet. Vi skal have en grundlæggende respekt for ethvert førstedivisionsmandskab – ellers er der basis for at opgaven gøres sværere end nødvendig.

Angrebet har været fint i de første par kampe, hvor det er blevet til 34 og 35 scoringer, men i forsvaret er der indkasseret henholdsvis 28 og 31 scoringer. Det hører til den høje del sammenlignet med resten af rækken, og det er også et punkt cheftræneren har bidt mærke i.

”Vi har fået pointene i de to første kampe, så det handler om at bibeholde det flow, og være der på intensitet og kvalitet. Der tror jeg virkelig truppen kender præmissen for at skulle ind og levere. Første halvleg i AJAX bliver et lidt skævt billede af forløbet, fordi vi holder AJAX nede på seks scoringer i de første 18 minutter, og herefter bliver det lidt en skudduel, hvor vi trods alt trækker os ud som det bedste hold”, fortsætter Ole Bitsch.

Op til sæsonen 2018/2019 er der blevet ændret på nogle ting.

”I vores sæsonevaluering har vi gjort op med hvor meget fokus vi bringer på modstanderen kontra os selv, for hvad vi bliver motiveret af, har stor del i det vi selv kan ændre fra kamp til kamp. Vi har nogle små steder vi vil sætte en kæp i hjulet for Køge, men ellers vil vi gøre tingene vi er gode til bedst muligt”, lyder det slutteligt efter torsdagens træning.

Der er kampstart klokken 14:00 på lørdag, og vi håber sammen med publikum at kunne holde vores statistik som ubesejret.

Når kampen er fløjtet af stopper vi ikke med håndbold for lørdagen, for klokken 16:30 spiller andetholdet deres første kamp i 2. division.  Det er imod HEI Skærings andethold, og den kamp spilles i Hal C. Her er der gratis entré.

To gode divisionskampe samme dag, men begge opgør der kræver stor respekt.