Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Keepere fortsætter

Collage_keepere.jpg
15-05-2015
Det er med glæde vi i Skive fH kan konstatere at vores 2 dygtige målmænd, rutinerede Jesper Sørensen og unge Jonas Kjærgaard har taget imod vores tilbud om en tur med i Ligaen. Jesper har forlænget sin aftale med 1 år, og Jonas med 2 år. 
 
Cheftræner Simon Sørensen er en tilfreds mand med forlængelserne:
"Jesper har været en nøglespiller for os sidste sæson, hvor han gennem hele sæsonen har viste et stabilt højt niveau, hvilket også afspejles i, at vi endte med at være det hold, der lukkede færrest mål ind i 1. division. Udover at have præsteret på højt niveau over en hel sæson, har Jesper ligeledes en masse gode værdier, som er værdifulde for vores trup. 
 
Jonas har nu igennem to sæsoner i Skive overbevist os omkring han er en spændende ung målmand, der med hans rolige stil, gode indstilling og tålmodighed hele tiden har udviklet sig. Han har efter jul med flere store præstationer bevist han kan begå sig og jeg er sikker på han yderligere vil rykke sig i næste sæson."
 
 
Peter Andersen, direktør i Skive fH supplerer: "Kombinationen af rutine og ungdom er en rigtig god cocktail, vi mener er med til at forstærke mulighederne for at gøre os bemærket i Boxer Herreligaen til den kommende sæson. Der er yderligere dialog med en tredje målmand, således at konkurrencen kan skærpes på målmandsposten i Skive fH. Samtidig vil vi gerne  optimere målmændendes træning, så der arbejdes intenst på at finde en løsning der indebærer mere specifik træning rettet mod de to keepere"
 
Skive fH er glade over at de to målmænd vil med på turen i Ligaen, og med de redningsprocenter vi har set i denne sæson, så er vi fortrøstningsfulde til næste sæson.