Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kineserne var for stærke

DSC00104.JPG
29-07-2014

Kineserne var for stærke

I går indledte damerne en lang række af træningskampe som forberedelse mod den kommende sæson i ligaen. Første kamp var i Viborg mod det kinesiske landshold.
Det var tydeligt, at de lokale piger havde behov for at banke en del rust af samtidig med at nye spillere i en kampmæssig situation skulle finde sig til rette på banen og holdet.
Holdet har tidligere spillet mod det kinesiske landshold i sidste sæson, hvor det blev til en komfortabel sejr. Sådan blev det ikke denne gang. Hertil var kineserne ganske enkelt for stærke. Kineserne har udviklet sig meget det seneste år og kom med en fysik som de lokale piger ikke kunne stå imod. Kontraangreb har altid været Skive fHs varemærke og et deres bedste offensive træk, men her var kineserne på omgangshøjde og lod sig ikke stå tilbage. Tekniske fejl – og dem var der for mange af – blev straffet omgående og bl.a. derfor kunne kineserne score en del mål på kontra og gå til pausen med en 14-9 føring.
Efter pausen var billedet det samme. Kineserne fortsatte med at presse på mod et Skive fH forsvar, som ikke gav af samme skuffe som de blev mødt med i den anden ende. Kineserne fik 4 udvisninger mens Skive fik nul. Vi var generelt alt for flinke i forsvaret.
Angrebet kom aldrig for alvor til at fungere for de lokale piger. Der var alt for mange tekniske fejl lige fra almindelige afleveringer, indspil til stregen samt udspil til fløjene. Og når vi havde spillet os til chancerne brændte vi for mange oplagte chancer i fri position.
Holdet har før haft store udfordringer med at score på straffekast. Vi fik 4 og scorede på de to mod en ganske god kinesisk målmand.
Kampen sluttede med en sejr til kineserne på 37-26.
Det var første træningskamp efter næsten 5 måneders kamppause, og derfor heller ikke nogen katastrofe kampen blev tabt, men den blev tabt med for mange mål. Selvom kineserne er blevet markant bedre end seneste opgør er vi ikke 11 mål ringere end dem.
Der er masser at arbejde videre med i forhold til det stadie vi er på nu, hvor der forsvarsmæssigt skal helt andre boller på suppen.
Målscorerne var følgende : Sofie Bæk 6, Olivera Jurisic 4, Freja Cohrt 3, Ditte Kelså 2, Anne-Kathrine Danielsen 2, Ilda Kepic 2, Nadja Lærke Jensen 2, Sidsel Bodholt Nielsen 2, Katrine Hansen 1, Mathilde Kristensen 1, Majbritt Toft Hansen 1
Julie Gade, Line Haugsted og Rikke Vestergaard sad over med skader m.v. og kom derfor ikke i kamp i går.
Torsdag aften drager holdet afsted til Tyskland, hvor man skal deltage i træningsturnering mod gode tyske hold og spille 4 kampe i løbet af weekenden.