Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Klasseforskel i Lemvig!

Unavngivet.png
19-03-2018

Mandag aften skulle Skive på udebane forsøge at drille Lemvig-Thyborøn. Hjemmeholdet stillede op uden Søren Nørgaard, men også hos udeholdet var der afbud fra langtidsskadede Pugholm, Toudahl og Tobias Jørgensen, hvorfor hjemmeholdet alligevel pænt måtte tegne sig som store favoritter. Med gode muligheder for en plads i oprykningsspillet måtte det utvivlsomt betegnes mere sexet end en kamp om 4-9 pladsen i midten af tabellen.

Foran en nærmest fyldt hjemmebane var det dog statistrollen Jesper Sørensen og Co. tog sig af. Et frit spillende Skive-mandskab gik på vandet, og Mathias Bitsch bragede løs på den tidligere Skive-keeper. Heller ikke andenkeeper Shadrach Nsoni havde en jordisk chance, og føringen på 13-20 ved halvleg kan kun afføde rosende ord hele vejen rundt.

Rasmus Hansen, Daniel Guldsmed og Patrick Sanggaard havde et unikt samarbejde med fremskudte Tobias Rasmussen, og inde i målet kunne Mads Meldgaard dermed lukke fint ned for de tilbageværende fløje.

Til trods for føringen på 13-20 sad man alligevel med en lille omgang sommerfugle ved anden halvlegs start. Tre scoringer startede en lille gnist i hjemmeholdet, men så var det ellers også sket. Syv scoringer fløj om ørerne på Lemvig-spillerne, og med 16-27 og et kvarter tilbage var det sket. Forskellen på et frit spillende Skive-mandskab og Lemvig var for store. 21-35 sikrer den utvivlsom bedste præstation vi har set i denne sæson, og roserne kan ellers falde hele vejen rundt. Jeppe Kjærulff var sikkerheden selv, Tobias Rasmussen viste sig som en fremrangende to-vejs spiller, Rasmus Kier fik udfordret på de rette tidspunkter osv.

Unge Mads Lynggaard og Christoffer Sigh fik sig i dag også en del spilletid i slutminutterne, og førstnævnte nåede også at nette 2 gange – heraf det ene på straffekast, hvor han koldblodigt smed den op i hjørnet.

Allerede på fredag kan du se Skive fH her i aktion, for her møder 1. division herrerne hjemme HEI klokken 20:00. Kom i hallen og se en forrygende omgang håndbold – I dag var der i hvert fald show for alle pengene.

Se kampstatistik her