Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Klasseforskel i Skæring!

IMG_20180930_192833.jpg
30-09-2018

Søndag aften var vi atter på besøg i Skæring, hvor HEI på hjemmebane jagtede de første point i divisionen, mens Skive fH skulle forsøge at holde stimes som ubesejret.  Her fik udeholdet nemmest ved at opnå målet.

Opvarmningen bar præg af fokus hele vejen rundt, og de små finurligheder var pakket væk til fordel for masser af koncentration. Før kampen blev det italesat al form for arrogance kunne blive i bilen, og så handlede det udelukkende om at hente det gode resultat.

Nærmest som forventet bølgede starten frem og tilbage, og 4-6 efter lige godt 9 minutter vidnede om keepere der ikke havde fået ordentligt fat endnu, men en Skive-kontrafase der var tunet op til 100%. Derfor kunne Jeppe Kjærulff score til i tomt mål.

Rasmus Kier var til dagen førsteskytte på straffe, og sikkert satte han den ind over keeperens venstre knæ til 4-7.

Også Nickolei Jensen viste fine gennembrud på venstre forsvarsside, og med +3 var der skapt luft. Skønt var det også at se Tobias Jørgensen i fuld fart igen, efter han en længere periode har været på skånekost.

Momentum fortsatte i Skive-offensiven, og 12 mål på 19 minutter sagde det hele. Skive fortsatte med at komme bragende med det fine angrebsspil vi har været kendt for hidtil.

13-18 til sidebyttet var bestemt i den fine ende, og med 30 minutter tilbage på klokken var kravet ufravigeligt – de to point skulle med hjem, for forskellen mellem mandskaberne var markant.

Fra start havde vi igen Tobias Jørgensen inde, og et lækkert tofodsafsæt satte ham igen i scoringsposition.

29 mål på bare 46 min afspejlede fint Skives koncentration i det offensive spil, og back Lasse Rask stemplede ind på uhørt højt niveau. Skuddene føg ind om skuldrene på en sagesløs Magnus Brandbyge, og han kunne slet ikke følge med en storspillende Mads Meldgaard i modsatte end. På et tidspunkt stod han på over 80%, hvilket ikke overlod noget til tilfældigheder.

I en debut er det for alle drømmescenariet at score, og for U18-spilleren Thomas Dahl skulle det mere end gå i opfyldelse. Han forsøgte sig to gange fra 7-meteren, og   

At vi skulle vinde var et krav hele vejene rundt, og med fuld fokus kommer man langt. +12 – 24-36 – var meget tilfredsstillende, og vidende om sæsonens bedste forsvarsindsats.

Allerede nu onsdag spiller vi igen, hvor Randers HH kommer på besøg på VoresHjemmebane!

Vi vil fortsætte som ubesejret, så vi håber I er klar på et brag af en kamp.