Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Klasseforskel på divisionskonkurrenter

17814146_10212681809188578_1624672137_n.jpg
05-04-2017

Foto: BenjaminChristensenFoto.dk

I den forgange weekend blev det til en mindre succesfuld tur til Vesterbro, hvor Ajax København over de 60 minutter viste sig som det stærkeste mandskab. Før vi på lørdag møder HØJ i den sidste grundspilsrunde, så stod den onsdag aften på 6. runde i Santander Cup, og her var målet at få tanket selvtillid og avancement frem imod de spændende kvalifikationskampe til ligaen imod TM Tønder.

På modsatte banehalvdel stod ligakonkurrenterne fra Fredericia HK, og revanchelysten ovenpå 2 svære udekampe var for alvor til stede. Skive har i de 2 indbyrdes divisionskampe haft overtaget med 2 sejre, og det var for alvor kun i 1. halvleg hjemmeholdet kunne være med. Ellers var forskellen simpelthen for stor på top og midten af divisionen.

Fra start dækkede hjemmeholdets Søren Emil Jochumsen højt på Tobias Rasmussen, med det var alligevel Skiveholdet kunne benytte pausen til at se tilbage på en føring på 11-14. Det endda selvom alle spillere blev brugt.

En forrygende start på anden halvleg udbyggede føringen til hele + 10, og udeholdet havde for alvor ødelagt den glædelige sidste hjemmekamp FHK Ultras havde håbet spillerne takkede sæsonen af med.

Sjældent taler man om dobbelt op midtvejs i anden halvleg, men det var en magtdemonstration der var tale om. Muligheden var der ved 14-27, men ganske velfortjent blev der forsøget en del frem imod de vigtige kvalifikationskampe, hvorfor man gearede ned i 5. gear, imens FHK-motoren hakkede i det.

Sejren på 21-33 kan man næppe sætte fingre på, og der blev for alvor sat selvtillid på kontoen. Som der også blev råbt i omklædningsrummet lige efter kampen: ”Sådan gutter - vi er tilbage!”