Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Klogskab og fight skal hente point

billede_til_optakt.jpg
23-02-2017

Skive fH’s 1. division herrer skal i morgen et smut til det vendsysselske, hvor Frederikshavn FI venter i bedste X-Factor sendetid. Ganske vidst er det to hold der holder til i hver deres ende af tabellen, men man skal ikke kimse af en flok sultne nordjyder med et solidt kollektiv og masser af gå-på-mod. Bare spørg oprykningsaspiranterne fra Team Sydhavsøerne.

Imens at vi lørdag tabte til Nordsjælland, så drog Frederikshavn søndag den lange tur til Maribo, hvilket ikke forhindrede mandskabet i at hente 2 point via en sejr på 21-22. En sejr der minimerede skaden ved at tabe til NH, men samtidig et pointtab til en af vores direkte konkurrenter om opspilspladserne der skal profiteres af – vel og mærke mod det hold der hjalp os i situationen.

Kigger vi på holdet Frederikshavn, så er det navne som Casper Holmen, Lasse Rask og Christian Lykke der skal lukkes ned, hvis det skal blive til 2 point i jagten på en placering i kvalifikationsspillet til ligaen. Frederikshavn er dog mere end fine navne på et stykke papir – det lærte vi i det omvendte opgør. Her var skytten Sebastian Andersen altdominerende for FFI, da han nettede 8 gange i deres smalle nederlag på 24-23. Vel og mærke tog han mange billetter, men da han ikke var med i deres udekamp søndag, så er der usikkerhed omkring hvorvidt han er spilleklar fredag klokken 20:00.

”Jeg ser Frederikshavn som et rigtig godt 3-2-1 forsvar, og så kender de ikke mindst præmissen for at få point i divisionen. Der er fuld indsats på hver eneste gang de går på banen. Som jeg har fortalt drengene på taktikmødet, så skal vi som minimum matche dem på de ting der ikke kræver talent – nemlig indsats, fight og vores mentale indstilling til kampen. Gør vi det, så er jeg ikke i tvivl om vi er et bedre hold end Frederikshavn spiller for spiller”, forklarer Ole Bitsch.

Med weekendens nederlag til Nordsjælland gled muligheden for den direkte oprykningsplads ud af vores hænder, men det betyder ikke at tropperne fra Skive lægger sig fladt ned.

”Vi har efterfølgende analyseret Nordsjælland-kampen, og vi står egentlig tilbage med rigtig mange ting der lykkes – desværre bare ikke over en lang nok periode. De perioder skal presses op, for der er ikke nogen tvivl om at spiller vi som i de første 20 minutter mod Nordsjælland konsekvent over en hvilken som helst anden kamp, så kan vi slå alle de andre hold. Sådan en kamp giver hår på brystkassen, så jeg er ikke i tvivl om vores læring – den skal nu bevises”, slutter cheftræneren.