Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kollektivet besejrede naboerne!

Sejr_i_Roslev.png
02-03-2019

Skulle man finde Skive X-factor fredag aften, så var Sallinghallen i Roslev et ganske fint sted at lede! Et SfH-mandskab uden sine normale keepere til rådighed, og på en udebane hvor hjemmeholdet tidligere på sæsonen har slået flere prominente hold. Der var bagt op til et lokalbrag i 2. division!

”Disciplineret og kontrolleret indsats krydret med fight, energi og vildskab igennem samtlige 60 minutter. Vi var bedre på alle parametre - og det var egentlig kun Roslevs kontrafase i specielt første halvleg der gav problemer. I anden halvleg kom vi hurtigt foran med 5, men HRH kommer på 23-24, i en periode vi kort stivner lidt. De mandsopdækker Anders Ø., men så scorer de ikke mere i kampen, og vi kører en stensikker sejr hjem”, ridser cheftræner Steffen Carstens kampen op.

Fredag aften shinede de unge Young Guns for alvor, i en kamp hvor alle lyste op, virkelig bød ind, tog ansvar, og bidrog med det man skulle. En kamp uden de to normale keepere, da Magnus Møller-Sørensen havde karantæne, og Oliver Frølund var med førsteholdet. Her tog Kristoffer Holm - normalt serie 1 keeper – over. Han stod en vanvittig kamp med en redningsprocent på over 43% - 17 redninger på 39 skud. Heraf flere 100% chancer fra de fortvivlede HRH-spillere, alt imens Anders Østergaard spilede sæsonens bedste kamp.

Han legede kispus med HRH-keeperne, og plaffede bolde ind efter behag. Det resulterede i 9 rene kasser med meget lille spildprocent.

På venstre fløj huserede OG imponerede Joachim Thomasen. Han scorede alle 8 kasser i første halvleg på straffe, kontra og fra fløjen. Igennem tid har han opbygget en frækhed og selvtillid i hans spil, som gør ham bedre og bedre.

Vi kunne fortsætte rundt på hver position, for alle spillede en pragtkamp. Det var kollektivet tilsat gode individuelle præstationer – noget enhver træner drømmer om.

Det blev til en stensikker og meget fortjent sejr over naboerne.

Måden kampen blev grebet an på imponerede. Kollektivet - uden hjælp fra 1. division - er vel ikke set bedre med Skive-øjne denne sæson, og de unge gutter spillede med en stor disciplin og tålmodighed. De kom frem til gode chancer næsten hver gang vi var i angreb.

Derudover blev defensiven tætnet godt sammen af de to 3´ere Gustav Tange og Peter Beregaard Johansen, som bare blev bedre og bedre som kampen skred frem.

Det var ligemeget hvad HRH forsøgte angrebsmæssigt - så blev de pakket ind. Det var mere eller mindre kun den tidl. Skive-spiller Asger Stisen der voldte Skive-kollektivet problemer, og i en kort periode holdte Roslev inde i kampen.

Holdkortet var desuden suppleret med 2 U18 spillere (Thomas Dahl og Kenneth Møller), og med en gennemsnitsalder på ca. 20 år er der masser at bygge videre på med disse gutter.

 

HRH 74 - Skive 23-30 (15-18)

Stillinger undervejs: 2-2, 4-4, 9-8, 10-14, 15-18, 15-20, 20-24, 23-24, 23-30

Anders Østergård 9, Joachim Tomassen 8 (3), Marxwell Frederisken 3, Frederik Thomsen 3 (1), Sebastian Højland 2, Gustav Tange 2, Thomas Dahl 2, Erik Østergaard 1