Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kortere på arbejde næste sæson

Oeris_(2).jpg
01-03-2017

I tre år har vi til sommer haft glæde af Mads Øris Nielsens hårdtarbejdende personlighed i Skive fH, men efter denne sæson drager den ubestridte topscorer under opvarmningsfodbolden væk. Eller skal vi sige "tilbage til rødderne".

Destinationen hedder nemlig Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, og dermed bygger "Mr. BSV" ovenpå de imponerende 25 år han allerede har været iklædt den sorte spillertrøje. Skiftet kommer for mange naturligt. Brormand Nikolaj Øris spiller i Bjerringbro-Silkeborg, og derudover har Mads og familien også bopæl i Lars Larsens hjemby.

”En af de største klubber i Danmark synes stadig Mads er en fremragende spiller, og nu får vi ikke længere mulighed for at bruge hans kundskaber her i Skive fH. Det er selvfølgelig ærgerligt, for Mads er en rigtig god fyr og håndboldsspiller, men der er også et familieliv der skal hænge sammen udenfor stregerne. Det kommer til at harmonere bedre for ham, for nu kan han spille håndbold i den by hvor han også bor”, siger Ole Bitsch om afgangen.

Fremtiden for Skive fH ser dog ikke så dyster ud, til trods for at den tidligere landsholdsspiller nu drager hjem til barndomsklubben.

”Det er et tab for os på den korte bane, men jeg er sikker på vi nok skal finde en fuldgod erstatning. Det er ikke sikkert at han kan de samme ting, men så kan han garanteret matche på andre punkter”, lyder svaret på en fremtidig afløser fra cheftræneren. 

Med et smil på læben er vi stolte over at udvikle spillere til allerøverste hylde, og derfor sender vi også det største held og lykke til en person der ikke plabrer løs. Mads lader næverne tale på den gode måde, og som rollemodel har Mads Øris for alvor nogle værdier det nye håndboldkuld kan lære af.