Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Krigerne kæmpede bravt!

IMG_20180915_153154.jpg
15-09-2018

Med egne ord skulle Skive fH lørdag i krig, hvor AJAX København ventede. Et hold der er spået top tre, og den første reelle styrkeprøve i denne sæson. En lang bustur er næppe den optimale forberedelse, men det skulle alligevel vise sig at blive en ganske fornøjelig lørdag.

Indledningsvist var det hjemmeholdet der kyste Skibonitterne en smule, men det slog ikke den sikre limfjordsskude af kurs. Med 5 mål på 5 skud var Joshua Grace brandvarm i de første 11 minutter, og ligeledes viste Rasmus Kier stor træfsikkerhed med 4 på 4 i samme periode. 6-9 vidnede om et opskruet tempo, og det bevidnede en storspillende Nicklas Graugaard med hele 7 redninger på 13 skud i den spæde start, hvilket kunne omregnes til 54%.

Imponerende hvorledes spillerne fik lukket alt udenomslarm ude, og bare så målrettet mod det bolchestribede mål i nostalgiske omgivelser.

Nickolei Jensen viste den koldblodighed Ole Bitsch op til dagens kamp havde omtalt til Skive Folkeblad, og med en delt topscorerværdighed kunne 10 scoringer kun være særdeles godkendt. Den anden Skive-spiller der skulle opnå et tocifret antal mål er Rasmus Kier, der måtte have løbet flest meter efter de 60 minutter. Drænet for energi, men optanket på masser af gode aktioner.

Vild intensitet med stor begejstring over forsvarsaktioner, gennembrud, tiltvungne straffe osv. klædte vitterlig de blå gutter, og sammen med stor koncentration blev der bygget en solid sten på en udmærket sæsonindledning.

Der skal være plads til at nyde de 2 point, for busturen hjemad bliver uomtvistelig væsentlig kortere. På mandag starter forberedelserne til en ny vigtig uge, hvor oprykkerne fra Køge Håndbold lørdag besøger Skive.

Assistenttræner Simon Olsen var meget tilfreds med kollektivet.

”Vi er vidne til en fremragende holdindsats, hvor alle byder ind og gør en forskel. Vi er ikke bange for at tage tæskene for sidemanden, så det er en fed håndboldkamp med alt hvad det indebærer. Nu skal vi fra mandag hjem og lægge lag på, for der er steder vi kan øge vores niveau. Vi vil hver dag være endnu dygtigere, og det ser vi gevinsten af i dag”, forklarer en tydelig begejstret assistent.