Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kursen skal findes mod fynboerne

Toudahl_fri.jpg
01-02-2017

Erkendt. Seneste præstation i Odder vil ikke blive tænkt tilbage på når sæsonen er omme. Med rigelig chancer for at konvertere muligheder til scoringer i det afsluttende minutter, så må vi erkende vi ikke var skarpe nok, imens et velspillende Odder-mandskab ramte sæsonens vel nok bedst kamp fra deres side. Tavlen skal nu viskes ren imod Otterup HK, hvor vi tager imod til torsdagsbold på vores hjemmebane klokken 20:00 i aften.

Efter et par hårde kampe med en del oversiddere grundet diverse skavanker, så skal vi igen vise hvor meget en placering i toppen af 1. division betyder. Om end Nordsjælland ligner at være stukket af, så skal vi fortsat holde skruen i vandet for at spille med om kvalifikationspladserne til en ligaopspilsplads. Hjemmekampen imod Otterup i aften er en fremragende mulighed for at revanchere. Der findes ingen lette kampe i årets 1. division – også derfor skal vi mentalt være 100 % fokuseret på denne opgave.

Enhver løs bold skal vi kaste os over – enhver tackling skal have de 10 gram ekstra. Målet er uomtvisteligt en sejr – ligegyldigt hvem der står på den anden side af midterlinjen.

Vi skal gøre os fortjent til jeres opbakning – netop den energi skal i aften vises.

Ses vi i Freja Arena til 60 minutters stenhård fight?