Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ligaherrerne er tilbage

Skive_fh_herrer.jpg
03-02-2014

Over 1 måned er der gået siden sidste hjemmekamp, som blev spillet i FREJA Arena den 27.12. December er helt sikkert en måned man husker, hvis man er Skive fH tilhænger. Det var nemlig her Skive herrerne begyndte at vise tænder for at slå fast, at holdet hører til i herrernes Håndboldliga.

6 point blev det til, i de tre sidste kampe og det var med både glæde og ærgelse, at stimen stoppede der pga. af herrernes EM. Det gik jo lige så godt, så hvorfor stoppe? Tilgengæld skal man dog huske på, at drengene efter et hårdt program, trængte til en pause og til at få ladt batterierne op igen.

Det har de nu haft tid til og det er derfor også tid til igen, at finde tilbage til den fantastiske december stime.

Modstanderen i årets første hjemmekamp er på papiret overkommelig. Ribe-Esbjerg, som idag kommer forbi er noteret for 9 point, mens Skives ligaherrer er lige efter med 8 point. Det er derfor en af de kampe med store muligheder for at få point, og drengene kan forhåbentlig finde tilbage til det spil og den fight, som de leverede før nytår.

Kom og støt Skive fHs herreliga hold kl. 20.00 i FREJA Arena.

Der er stadig billetter til salg her via hjemmesiden og billetter kan også købes direkte ved indgangen. Dørene åbnes 1 time før kampstart.