Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ligaherrerne med ny mand

Kristian_Ulriksen.jpg
27-01-2014

Tilgang på venstre back på herreholdet

 

Skive fH indgået en aftale med Vejle Håndbolds topscorer Kristian Ulriksen for resten af sæsonen. Kristian er 25 år og bor i Aarhus, men kommer oprindeligt fra Rækker Mølle, hvor han har spillet håndbold alle ungdomsårene samt de første to år som senior. Han har været omkring AGF Håndbold inden han tørnede ud for Vejle Håndbold, hvor han nu har spillet godt to sæsoner.
Kristian kan spille alle pladser i bagkæden, hvor playmaker og venstre back er de foretrukne. I denne sæson har han primært spillet på venstre back, hvor det er blevet til 71 mål i 15 kampe.

Kristian glæder sig meget til at komme i gang med håndbolden i Skive fH :
”Det har altid været et mål for mig at komme til at spille i HåndboldLigaen, og da Skive fH henvendte sig vurderede jeg det til at være en oplagt mulighed for at prøve kræfter med den bedste række herhjemme, og jeg ser en fornuftig mulighed for at tilkæmpe mig spilletid på holdet. Skive sluttede rigtig godt af i december måned inden EM-pausen, og jeg håber jeg kan bidrage til at fortsætte fremgangen og det gode spil. Jeg kender i forvejen et par af spillerne på holdet, men også en del af de spillere, der har været omkring holdet de seneste sæsoner. Alle taler kun godt om klubben, og derfor var det ikke noget svært valg for mig, da muligheden bød sig.

Jeg glæder meget mig til komme i gang med træningen, og jeg er vildt motiveret for at bidrage til resten af sæsonen”, fortæller Kristian Ulriksen.


Cheftræner Simon Sørensen er meget tilfreds med den ekstra bredde på holdet :
”Det er helt perfekt med ekstra bredde på holdet her inden den sidste del af sæsonen går i gang. Det giver flere muligheder, ikke mindst i vort angrebsspil. Kristian er en god spiller med fine kvaliteter, ikke mindst i mand/mand situationer i angrebet. Han har et godt skud og god tempo i spillet, hvilket passer fint i forhold til vores spillestil. Jeg håber det vil bidrage til, at vi når kvalifikationsspillet og efterfølgende indløser billet til en ny sæson i ligaen”, slutter cheftræner Simon Sørensen.

Udover at spille håndbold studerer Kristian i Aarhus, hvor han i sommers blev færdig med sin bachelor, og nu er i gang med en kandidatuddannelse til cand.merc.aud., hvor han mangler 1 ½ år for at være færdig som revisorkandidat.
Kristian Ulriksen tiltræder i Skive fH med omgående virkning, og er spilleberettiget til førstkommende ligakamp.