Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ligapigerne sluttede af med sejr

Damer_gruppe.jpg
24-03-2014

Lørdag eftermiddag bød Skive fH velkommen til sæsonens sidste dameliga kamp i FREJA Arena. Vejen EH kom på besøg til en kamp om æren, da der pointmæssigt ikke kunne ændres noget i den samlede stilling.

Udover et velkommen til de fremmødte tilskuere, var det også et farvel til blandet andet 2 af klubbens helt store profiler gennem de sidste 6 år. Jane Schumacher, Stine Bodholt Nielsen og Hanne Nielsen fik en buket overrakt, da det var deres sidste kamp i Skive trøjen. Især Jane og Stine har været indbegrebet af kvindehåndbold i Skive de seneste år og disse to er gået forrest i kampen fra 2. division og op som etableret ligahold. Inden kampstart fik også Olivera Jurisic overrakt en buket fra Egeris Blomster af direktør Henrik Buur, da "Olli" var bedste kvinde i sidste hjemmekamp mod HC Odense.

Kampen mod Vejen satte Skibonetterne sig hurtigt på og hele vejen igennem kampen følte man, at Skive pigerne havde lidt mere at komme med. Det blev til flot spil fra mange af Skive spillerne og de fik åbnet fint op for landsholdsmålmand Rikke Poulsen. Eneste reelle trussel fra Vejen mandskabet var deres stærke højreback Ida Björndalen, som spillede en flot kamp for udeholdet.

Kampen endte 25-18 til Skive pigerne og efter kampen var der en bevæget afsked pigerne imellem, da der blev delt krammere ud til de nu "næsten" tidligere holdkammerater.

Sidste opgave for Skives ligakvinder i denne sæson bliver en pokalkamp på udebane mod 2. divisionsholdet Aabybro den 10.4 kl. 19.45.

 

Skive fH