Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ligapladsen kan sikres på vores hjemmebane

Mads_Oeris_op_til_fans.jpg
19-04-2017

Af Jonas Fangel

Foran en proppet Freja Arena kulminerer sæsonen i morgen aften klokken 19:00. Skive fH har sikret minimum en tredje kamp ved at vinde første møde på udebane imod TM Tønder, men alle sejl er sat ind for at kunne afgøre det på hjemmebane i morgen, så vi ikke skal til grænselandet igen på søndag. Med et uafgjort resultat kan hjemmeholdet skrive ligahold ud for næste sæson, men det er ikke et pres der lader sig kue i truppen.

”Vi har skabt et godt udgangspunkt. Vi møder et hold fra ligaen, og drengene glæder sig virkelig til at komme ind i hallen i morgen. Vi skal ind og spille vores spil, og så kigger vi op på tavlen efter de 60 minutter. Vi skal vitterlig fortsætte med at gøre os fortjente til det her, for vi er kun gået til pause et mulehår foran”, fortæller en tydligt fokuseret cheftræner på vej hjem, efter den afsluttende træning netop var overstået onsdag aften.

På målvogterduellen havde begge hold i første opgør svært ved at få ordentlig fat, men hen imod det afgørende kvarter steppede Skive-keeperne for alvor op. Perioden blev vundet med 5-11, og det momentum skal gerne bringes med ind fra første fløjt.

”Det er en kombination af forsvaret og keeperne der udgør summen defensivt, og vi har fået kigget en del video fra det første opgør. Vi har mærket håndboldfeberen ramme Skive, så med en 8. spiller på lægterne tror jeg på en seværdig kamp i morgen. Det handler om at ramme det rette spændingsniveau, og så skal vi selvsagt være helt skarpe fra dommernes første fløjt”, forklarer Ole Bitsch.

Og netop den stærke hjemmebane skal i morgen danne en solid fæstning for de blå drenge. På banen bliver der uden tvivl brændt igennem hos alle, og den stemning skal tages med ud på bagerste stolerække. Vi så på nærmeste hold hvad små 100 skibonitter kunne præstere på udebane i Tønder, og i morgen kan vi sammen mangedoble den imponerende præstation. Slip hæmningerne løs!

Fra klokken 17:00 vil der i døren være salg af ståbilletter. Kom i hallen i god tid – den bliver tætpakket i morgen!