Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Lodtrækning til Santander Cup

santander-cup.jpg
29-01-2019

Mandag blev der trukket lod til den 5. runde i Santander Cuppen, og både damerne og herrerne er stadig med i turneringen!

Som Jyllandsseriehold er damerne ved at nå dertil man gerne vil møde en af de stærkeste modstandere, og det blev også til et hold fra den andenbedste række i landet. Selvom at fodboldklubben klinger højere end håndbolddamerne fra AGF, der til daglig trives i 1. division damer, så ligner det et spændende match. Som hold fra studiebyen er det et ungt og talentfuldt hold med masser af spændende spillere, så der bliver garanteret masser af fart over feltet, når de gæster de unge Skive-kvinder.

Herrerne har også fået modstanderen på plads, og turen går til Vestbjerg, hvor det lokale 3. divisionshold tager imod. Lyder navnet bekendt, så er det netop det mandskab vores andethold sidste år slåssede om oprykning med, og mon ikke de igen vil stable en fest på benene i den Aalborgensiske satellitby lige nord for Nørre Sundby.

Begge kampe skal være spillet senest den 7. marts, og mens herrerne som højestrangeret skal på besøg i det nordjyske, så har damerne fordel af hjemmebanen.