Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vi kan ikke bruge tabellen til noget

11.jpg
13-03-2019

Nu på fredag venter det vel nok største lokalbrag i 1. division. Hjemme i Interfjord Arena byder Skive fH lokalrivalerne fra Stoholm IF op, og kigger man historisk, har der været mange drabelige dueller.

Netop denne gang virker Stoholm bedre kørende end længe, og selvom holdene kæmper i hver deres ende af tabellen, pejler formbarometret ikke entydigt ud til Skives fordel denne gang. Stoholm har hentet point mod HØJ, Otterup, Odense, Odder, Ajax og Køge efter vinterpausen, og tilmed været meget tæt på imod Frederikshavn og Tønder. Derfor opfordrer Ole Bitsch til fuld fokus, i et lokalopgør der har sin helt egen dagsorden.

”Vi kan ikke skimte til tabellen i den her kamp, for lokalopgør lever deres eget liv. Skulle jeg stemme på årets træner i 1. division, så faldt min stemme på Stoholms træner Allan Kjær, der har været dygtig til at få det bedst ud af materialet han har til rådighed. Derudover har Nicolai Mortensen i Stoholm-målet stået en fremragende sæson, så vi skal op på den store klinge hvad angår motivation, intensitet og ærgerrighed”, fortæller Skive fH-cheftræneren.

Billetterne går som varmt brød, og vi kan allerede nu sige sæsonrekorden står for fald. I skrivende stund er der få siddepladser tilbage.

Skive-holdet går ind med et ordentligt selvtillidsboost ovenpå sejren i Tønder, og de gode dyder skal bringes hjem til Interfjord Arena. Udover Stoholm, kommer forfølgerne fra Team Sydhavsøerne næste søndag på besøg. Det skænkes dog ingen tanker fredag, hvor kun 2 point er i kikkerten.

”Vi skal have fuld fokus på hjemmekampen fredag, hvor der kommer mange folk i hallen. For begge klubber har kampen stor betydning, og vi vil gøre vores til at det bliver en god oplevelse. Med alle de forskellige relationer på kryds og tværs tegner det til en interesant kamp”, beretter Ole Bitsch.

Der er kampstart klokken 19:30 fredag aften, og har du ikke allerede sikret din billet, er der stadig ganske få siddepladser tilgængelig på hjemmesiden.