Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Lokale Mads Meldgaard forlænger

Mads_Meldgaard1.png
07-02-2017

Skive fH’s førsteholdstrup er så småt ved at falde i hak for den kommende sæson. Senest har vi nu på målmandsposten underskrevet en 1-årig forlængelse med den tidligere Ballingbo Mads Meldgaard, som før denne sæson ankom fra Team Vesthimmerland.

Udover at være tro vogter af det rød/hvide bur, så skal Mads også lære fra sig. Som en del af kontrakten vil Mads nemlig være tilknyttet målmandstræner ved de forskellige ungdomshold i Skive forenede Håndboldklubber. En tjans den unge Meldgaard føler sig godt tilpas med.

”Som et tillæg til min kontrakt har flere trænere spurgt om jeg havde lyst til at give en hånd med som målmandstræner, og så bragte Peter Andersen (red.,direktør i Skive fH) det på banen under vores fremtidssnak. Vi fandt en løsning begge parter kunne været tilfredse med, så det ser jeg meget frem til”, fortæller den 22-årige lokale Mads Meldgaard.

Med rødder i Salling vil Mads glæde sig til at give erfaring videre til de lokale ungdomskeepere.

”Det bliver sjovt at kunne give de unge lokale spillere et godt råd på vejen, for jeg har jo selvfølgelig lært en del igennem min tid som ungdomsspiller, men jeg har også selv prøvet overgangen til seniorhåndbold”, fortæller Mads.

På det seneste er det blevet begrænset med spilletid for Mads, da han ikke har været med på holdkortet siden før jul. Det har skyldtes en fibersprængning i rectus femoris, også kendt som den overfladiske hoftebøjer, men ifølge ham selv er der nu fremgang at spore hos Skives nummer 12.

”Hvis jeg får et positivt svar efter scanning, så forventer jeg stille og roligt at starte op med træning i denne eller næste uge. Et forsigtigt bud er at jeg kan være spilleklar om to ugers tid, men der er selvfølgelig nogle tandhjul der først skal falde i hak”, forklarer sidsteskansen.

Personlig sponsor er A HEREFORD BEEFSTOUW.