Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Måltavlen virker i Stoholm...

Nicolai_Pugholm_og_Per_Ryberg.JPG
Der var tryk på fredag den 3. november, men igen på fredag bliver der en intens kulisse omkring en længeventet kamp.
28-02-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Fredag klokken 20:00 gæster Skive fH naboerne, og her bliver der for alvor smæk for skillingen. Fra omtrent en halvanden time før kampstart sælges der adgangskort til 50 kroner i døren, og her er fordelingen efter først-til-mølle-princippet – ligegyldigt om du er fra Stoholm eller Skive. Vi fik en pulje forhåndsreserverede adgangskort uddelt, men alle er revet væk. Derfor anbefaler vi folk kommer tidligt i hallen (Søndergade 56, 7850 Stoholm).

”Det er jo frit for alle at komme, og vi har ikke sat en restriktion om maks. 50 tilskuere fra Skive. Det er først til mølle, og det er sådan det er”, lyder velkomsten fra Fjends til tilskuerne der har lyst til en ultrakort udebanetur.

Opgørene mod Stoholm vækker mange følelser blandt særligt den ældre del af tilskuerne, og den rivalisering er vigtig for håndbolden i lokalområdet. Sidste gang blev håneretten med en sejr på 31-27 i Skive, og sådan håber vi blåfarvede naturligt det bliver igen efter weekenden.

”Der er en kæmpe prestige i kampene mellem Skive og Stoholm, for vi vil ikke tabe til hinanden. Det er jo nok de to vigtigste kampe i sæsonen - ligemeget hvordan stillingen ser ud”, forklarer Carsten Andersen – konstitueret assistenttræner efter Bo Tolstrup senest stoppede som træner i Stoholm IF.

Inde på banen har det for fredagens hjemmehold været en dans på tornede roser i denne sæsons førstedivision, og det kunne meget vel ligne et kortvarigt ophold i landets næstbedste række. Stoholm havde en stor succesoplevelse imod topholdet fra TMS Ringsted i sidste hjemmekamp, og ovenpå den oplevelse håber den altid karismatiske sportschef på en gentagelse.

Hjemmeholdets assistenttræner måtte dog i weekenden se sit hold tage til takke med 0 point i Frederikshavn, og fjandboerne er så småt kommet videre fra den famøse ”måltavle-gate” – en sag der trak mange smil hos håndboldinteresserede. En historie du kan læse meget mere om her og her.

” Jeg tror vi præsterer bedre mod Skive end Frederikshavn – det er jeg slet ikke i tvivl om. Vi underpræsterede for meget, og vi var der ikke i forhold til vi havde spillet så godt imod TMS Ringsted weekenden forinden. Der skal finde nogle af dyderne fra den kamp frem mod Skive, og det tror jeg også vi kan”, lyder det fra Carsten Andersen

Vores egne gutter kommer til Stoholm med 2 sejre i bagagen, så selvom hjemmeholdet har store forhåbninger om at hive point, så vil vi gøre alt for at hente 2 ud af 2 sejre i denne sæson.