Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Mads bomber videre for Skive fH

Mads_Oeris_Nielsen.jpg
Mads Øris Nielsen, Skive fH
23-04-2015

Skive fH har i kølvandet på oprykningen til Boxerherreligaen forlænget deres aftale med topscorer Mads Øris Nielsen  med 1 år. 

Mads kom til klubben i sidste sæson efter en flot national og international karriere. Da man sidste år sikrede sig Mads Øris Nielsen til en sæson i 1.division for Skive fH blev det betegnet som et scoop – det er det også nu.

 

Direktør for Skive fH, Peter Andersen er selvfølgelig glad og stolt over forlængelsen med Mads Øris Nielsen:

Mads kom til klubben inden sidste sæson, og har hele tiden været en vigtig og dygtig bagspiller for det nyoprykkede Boxer Herreligahold. Efter en lidt rolig start, med mange nye spillere generelt på holdet, har Mads i anden halvdel af sæsonen virkelig vist sit værd for holdet. Det skinner tydeligt igennem at han har spillet mange år på topniveau både i ligaen og internationalt. Samtidigt er Mads´ menneskelige egenskaber også værdsat af alle i klubben, samt hans holdkammerater, så vi var mange der var utroligt glade for hans tilsagn om endnu et år i Skive fH, også på trods af at flere andre klubber har vist ham stor interesse.

 

Mads er selv meget afklaret omkring forlængelsen af kontrakten og fremtiden i Ligaen:

Jeg har det godt i Skive, der er et trygt og godt miljø omkring holdet og  værdierne som Skive fH står for, passer mig rigtig godt. Jeg har vænnet mig til at arbejde og spille håndbold på deltid, og nyder nu det bedste fra begge verdener. Spillemæssigt har holdet udviklet sig rigtig meget, og efter en sløj start har vi bevist at med større kendskab til hinanden på banen, har vi kunnet spille bedre og bedre, hvilket tilsidst gjorde at det er os der skal spille i Ligaen næste sæson. Det var en stor tilfredsstillelse at nå målet om oprykning, og nu vil jeg gerne være med til at tage det skridtet videre og er overbevist om at vi vil kunne drille mange af holdene i Ligaen.

 

For cheftræner Simon Sørensen er det en sten der er faldet fra hjertet:

Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at forlænge med Mads. Han er en vigtig brik for at kunne bevare kontinuitet på holdet. Derudover er Mads en af de rutinerede spillere i truppen og en rigtig dygtig spiller, som han for alvor viste efter jul. Mads besidder en masse kvaliteter, som de øvrige spillere kan læne sig op ad.

Med forlængelsen har vi nu mulighed for, at arbejde videre med nogen af de spillere, der har spillet meget i den her sæson, hvilket forhåbentlig vil hjælpe os i den svære sæson næste år i ligaen, hvor vi kommer under stort pres i samtlige kampe.

 

Skive fH har med denne forlængelse taget hul på at sammensætte et slagkraftigt hold til den kommende sæson, og vil i den nærmeste fremtid komme med mere nyt om holdet.