Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Med sejr i Ølstykke er vi for alvor med igen

15-03-2015

Skive fH´s herrer fik lørdag eftermiddag den nødvendige sejr over HØJ, og da TM Tønder samtidigt satte et point til i Bavnehøj Hallen mod Ajax, så kan vi selv på lørdag hjemme i FREJA Arena mod Rækker Mølle KFUM afgøre om vi skal i opspillet mod ligaen.

HØJ førte en gang i lørdagens kamp, nemlig 1-0 efter tre minutter, og der skulle næsten gå fem minutter inden Mads Øris udlignede. Siden fik vi vores bedste periode i kampen, forsvaret storspillede, og lige pludselig førte vi 7-2.  Hjemmeholdet gav sig dog ikke uden fight, og fik reduceret til 13-14 inden pausen.

14-14 blev det kort ind i anden halvleg, men det var også sidste gang at der var kontakt. Flere gange var vi i frint med fire mål, men så sent som med fem minutter igen reducerede HØJ til 24-25. Men op kom de aldrig, og med halvandet minut igen førte vi 27-24, og kunne rutineret og sikkert køre sejren hjem.

Træner Simon Sørensen var selvfølgelig tilfreds med indsatsen.

- Vi spillede en ok kamp. Har godt 10 minutter i anden halvleg hvor vort angrebsspil ikke var godt, og i den periode brændte vi også to straffekast på Peter Nørklit. Men flere spillere tog ansvar rent angrebsmæssigt, og skal jeg fremhæve nogen må det blive Per Ryberg, der spillede en stærk anden halvleg.

- Flot at Ajax at kunne lave så stærk en præstation i en kamp der ingen betydning havde for dem, det fortjener de alt mulig cadeau for. Men vi skal huske at vi er ikke i mål endnu, vi har en kamp mod Rækker Mølle KFUM; der drillede os i den omvendte kamp, hvor det først var i de sidste fem minutter at vi fik tingene sat på plads, siger Simon Sørensen.

 

HØJ Håndbold - Skive fH  25-28  (13-14)

Målscorere HØJ:  Mark Schiøtte og Kenneth Olesen 7. SfH. Mads Øris Nielsen 7, Marius Hovde Andersen 5, Per Ryberg og Patrick Sanggaard 4, Stefan Nielsen, Nickolei Jensen og Dennis Albæk 2, Klaus Bundgaard og Johnny Lauridsen 1.

Udvisninger: HØJ:  2 x 2 min.  SfH:  4 x 2 min.

Tilskuere: 175.