Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Meldgaard: En af de store kampe

Skive_fh_koege_1_I7Q0182.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto - Keeperne skal have fat, hvis det skal blive til en sejr over Fredericia HK fredag aften.
19-10-2018

Fredag aften bliver der tændt op under Vores Hjemmebane, hvor Fredericia HK med en busfuld fans gæster Limfjorden og INTERFJORD ARENA i en sand topkamp klokken 19:30.

Med henblik på budgetter og udtalelser tæller kun 2 point i fæstningsbyen, men det er ikke grund til at lægge sig ned. I de gode perioder af sæsonen har spillet været rigtig godt, men bundniveauet har vist sig lavt mod eksempelvis Randers og Otterup. Ikke mange kampe i løbet af sæsonen er vi underdogs, men de seneste to har vi måtte gå fra banen med et enkelt point som udbytte. Utilfredsstillende for truppen og tilskuerne, og det giver kun mere motivation i træningerne frem med de mange hårde opgør forude.

”Det er altid sjovt at spille topkampe. Der kommer knald på, og vi håber der kommer folk i hallen, så vi kan få en topkamp mod FHK med alt hvad det indebærer. Fredericia er et godt hold som har oprustet, og de kommer med 2 klassespillere på hver position. To dygtige keepere med et godt forsvar foran, og hvis den ene ikke præsterer, kommer den anden ind og gør det godt. Det har man set igennem hele sæsonen, så vi skal være maksimalt tændte fra start af”, fortæller keeper Meldgaard, der har taget hul på den tredje sæson i Skive fH-trøjen.

Selvom de senere præstationer har været svingende, betydet det ikke at fokus er rettet tilbage.

”Vi kigger altid frem mod den kommende kamp, og til denne sæson har vi lige så meget fokus på os selv som modstanderen. Vi kigger på deres profiler, hvor vi har nogle aftaler omkring dem, og vi keepere kigger lidt på skytternes vaneskud. Fredericia er et nyt hold med rigtig mange nye spillere, så det tager tid for dem at blive sammenspillet. For nogle hold kan det være en fordel med rigtig mange dygtige spillere om spilletiden, og for andre kan det ikke, i forhold til at have et klart hierarki i truppen”, lyder det fra den efterhånden rutinerede keeper, der dog blot er 24 år.

Fra i mandags skiftede Hal A navn til INTERFJORD ARENA, da virksomheden med kontor i blandt anden Glyngøre har lavet en aftale med Kulturcenter Limfjord omkring navnesponsoratet. I første kamp efter omdøbningen får vi brug for en hjemmebane der koger i alle hjørner, hvis det skal blive til point i det svære opgør. Håndbold skal opleves live, så vi håber at folk kommer af huse fredag aften. Interessen for at se kampen er ikke kun lokal, og derfor har Thomas Knudsen - til daglig digital/IT-ansvarlig ved divisionsforeningen - meldt sin ankomst, og han vil sørge for livestream via Skive fH’s Facebook-side til alle der gerne vil følge kampen i lyd og billeder, og ellers kan du som altid følge med på livescoren fra tophaandbold.dk/sfh.

Sport er dog altid bedst i sin reneste form, så vi håber at se mange folk i hallen til topopgøret, hvor kun ét point adskiller Skive fH fra Fredericia og Team Sydhavsøerne på den aktuelle andenplads forud for fredagens kamp.