Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Meldgaard: Vi skal have gang i kontraspillet

Mads_Meldgaard_dirigerer.JPG
09-02-2018

Skive fH skal på en svær udebane, for fredag aften hedder destinationen Ølstykke Hallen i det nordsjællandske. En hal der ikke umiddelbart emmer af storhedstider, men holdet der har hjemme er fuldt ud berettiget til at spille 1. division.

Vores mandskab kan med en sejr spille sig et vigtigt skridt væk fra den kedelige del af tabellen, men det bliver absolut ikke en nem kamp. De senere opgør har vist kontinuiteten denne sæson ikke er vores varemærke, og i mindre perioder bliver vi straffet hårdt af modstanderne. Der er kun én løsning på den problemstilling: Ordentlige afslutninger, forhåbentlig konverteret til mål, skal sikre vi kan komme hjem og stabiliserer defensiven, men mod lutter gode hold er det vores eget ansvar at sikre den del af spillet.

”HØJ har rigtig gode skytter og en solid defensiv, så naturligt bliver det ikke en nem opgave. Vi har stået overfor deres forsvar med Martin Knudsen og Peter Nørklit inde bagved, så der har vi også snakket om hvordan det skal løses til de taktiske forberedelser i denne uge. Forhåbentlig får vi styr på det de kommer med offensivt, og så vil vi løbe kontraer på dem – noget vi havde succes med i sidste års udekamp, men de har meget rutine bag sig”, forklarer keeper Mads Meldgaard efter torsdagens træning.

HØJ hentede i julepausen en stor profil i form af Morten Slundt fra kriseramte HC Midtjylland. Han har i de første 3 kampe i 2018 ikke været i spil, men bliver det tilfældet, vil det bidrage yderst positivt til deres offensiv.

”Der er ingen tvivl om Morten Slundt er en rigtig dygtig spiller. Han har spillet ligahåndbold i mange år, og så er han god på beslutningsspillet. Hans særklasse er han glider godt af på tacklinger, og så er han rigtig god på vores venstre 2. Kommer han i spil skal vi have løst det”, forklarer keeperen videre.

”Det er ikke nogen hemmelighed vi har haft udsving, men vores mål er vi skal have de 2 point med hjem. Det er nemt sagt, men nu skal vi udføre det”, slutter førstekeeperen.