Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Muligheden for kvartfinaleavancement er til stede

Unavngivet.png
24-08-2017

Traditionen tro åbnes den nye sæson med en 1/8-finale i Santander Cup - den nationale landspokalturnering. Imens vi sidste år spillede lige op med KIF Kolding København i en lignende kamp, så venter i år Ribe/Esbjerg HH – et mandskab med kollektive kvaliteter, og som har vist rigtig seværdig håndbold over de sidste sæsoner. Senest var i weekendens Spar Nord Bank Cup, hvor mandskabet sluttede som en imponerende toer bag Skjern Håndbold.

For at stå med de stærkeste kort har sæsonoptakten budt på hele 6 møder med ligahold. Vi har overfor holdkammerater og tilskuere bevist vi til fulde kan være med på det niveau, og på fredag får vi atter chancen for at imponere - tilmed foran vores eget publikum. I Torsdags matchede vi Ribe/Esbjerg HH til fulde i Haverslev, og lidt mere kynisme havde lukket den kamp i vores favør – de ekstra 2 procent skal jagtes i forsøget på at få en fremragende start på weekenden, omend Ribe/Esbjergs budget tillader helt andre muligheder. En overraskende sejr vil uden tvivl få håndboldeksperter landet over til at tjekke resultatet flere steder.

Ribe/Esbjerg har haft travlt med at fortælle om den ene skade efter den anden, men i søndags viste de, at der stadig er rigeligt med klassespillere i domkirke- og fiskerbyen. I 50 minutter var de med til stillingen 27-27 mod Skjern Håndbold, og i særdeleshed rutinerede Lukas Karlsson og den unge landsholdkandidat Jacob Holm ser giftige ud i deres bagkæde, imens Tim Winkler var tilbage på mål i anden halvleg.

Vi håber at mange tilskuere vil være med til at jagte en stor overraskelse på Vores Hjemmebane – spillere og staben har troen, omend Ribe/Esbjerg HH naturligvis stadig vil være markante favoritter. Jovist har de meldt omtrent halvandet hold tvivlsomme eller ukampdygtige, men man skulle da være ringe håndboldentusiast med troen om ingen ventes tilbage til dette opgør.

I egen andedam venter Ole Bitsch at mandskabet kommer med fuld rabalder, og ikke mange paralleller drages til sidste torsdags træningskamp. En kamp der endte 33-31 til Ribe/Esbjerg.

”For os handlede træningskampen mod Ribe/Esbjerg mest om at finde hinanden – ikke så meget hvorvidt vi kunne undgå at blotte taktiske facetter i spillet. Jeg tror at Jan Leslie har fået flere spillere klar i forhold til deres artikel sidste fredag, hvor hele 9 spillere blev meldt ramt af skader. VI forbereder os grundigt – så må vi se hvad de kommer til Skive med i morgen. Vi giver i hvert fald håndslag på at kæmpe alle 60 minutter - så er det ligemeget hvem der spiller for dem”, fortæller cheftræneren.  

Der er kampstart mod Jacob Holm & Co. fredag klokken 20:00 i Freja Arena. Billetter kan købes på shop.skivefh.dk – det her bliver en kamp du ikke vil gå glip af!