Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Næppe en transportkamp i Otterup

Skive_fh_koege_1_I7Q0132.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
10-10-2018

Skive fH jagter revanche, når der fredag fløjtes til duel mellem gæsterne og Otterup HK i Opvisningshallen. Ligesom før HEI-kampen kommer vi efter to point, men ved også hvilken udfordring der venter, da vi sidste år tabte med hele 32-25 i 14. spillerunde lige før julepausen.

I lyset af status som ubesejrede efter 5 kampe denne sæson, samt opgør mod de forventede tophold fra Fredericia, Odder og Tønder efter Otterup-away, kunne man fristes til at spørge: Bliver fredagens opgør en transportkamp mod de store brag?

”Nej, det tænker jeg absolut ikke. Otterup har op til denne sæson meldt sig selv som et top-6 hold, for der er grobund for en masse kvalitet. De er et af holdene med flest spillere i brug, og som også formår at bruge kvaliteterne hos de forskellige spillere rigtigt. Hver gang man møder Otterup, er det holdet og energien man skal slå, og det er et af de parametre vi skal matche dem. Det har alle forudsætninger for at blive en god håndboldkamp, for de vil spille seværdigt håndbold frem over stepperne, og vi har en plet der skal vaskes væk”, svarer Ole Bitsch på dette spørgsmål.

Hjemmeholdet har ligesom Odder kun spillet fire kampe denne sæson, og det skyldes dele af hjemmebanematriklen forrige weekend stod i flammer, hvor de selvsamme søndag eftermiddag skulle have mødt netop Odder Håndbold. Det opgør skal nu spilles torsdag d. 25. oktober i stedet.

Heldigvis blev håndboldhallen ikke ramt hårdt, hvilket allerede gør den spilleklar til vores kamp under to uger efter branden. Sportsligt har fredagens hjemmehold tabt til Randers, Fredericia og Tønder, mens de slog Stoholm i anden spillerunde. Skive har besejret Frederikshavn, AJAX Kbh., Køge, HEI Skæring, og senest blev det til et enkelt point mod Randers HH.

I Skive fH har de seneste uger budt på op- og nedture. Euforien blomstrede efter HEI-kampen, som blev vundet med hele 12 overskydende mål, mens hjemmeholdet mod Randers HH mildest talt ”ikke ramte dagen” før pausen, men fik reddet et point hjem på ultrahård fight og tilretninger. Forud for HEI-kampen var spillet en hjemmekamp af de mere jævne mod Køge – heldigvis med de 2 point som udbytte, men med en smule panderynker som resultat.

”Mod Randers tager jeg gerne en del af skylden for kampforløbet på mine skuldre, hvorfor vi først får justeret godt til i pausen. Jeg synes ikke vi savner stabilitet, for mod Randers render vi ind i en kamp hvor deres målmand i den grad tager med hænder og fødder, for ellers havde vi igen scoret på den anden side af 35 mål. Vi vil gerne kunne vinde håndboldkampe ved ”kun” at score 29 mål, og det knokler vi for i hverdagen. Der er en god energi til træning, og det vidner om en fantastisk rygrad fra holdet at komme tilbage mod Randers”, afslutter Ole.

Vi spiller fredag aften klokken 19:30 på adressen Stadionvej 50, 5450 Otterup, hvor kampens dommere er Helgi Hallsson-Elhauge og Troels Kure, mens Anders K. Birch er påsat som observatør. Kommer du ikke i hallen, kan kampen også følges på livescore.