Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nederlag i sidste træningskamp

14-06-2016

Det var sæsonens allersidste træningskamp for hvor nye træner Ole Bitsch, der har overtaget trænergerningen pr. 1. juni. Modstanderne var Skanderborgs ligahold, og det blev en ganske god kamp, selv om begge hold langt fra stillede op i stærkeste opstillinger, så var der omvendt ganske kompetente folk med på begge hold. Hjemmeholdet havde igen begge Kaagaard-brødre med, ligesom de tidligere SfH-drenge Andreas Nielsen og Kristoffer Laursen deltog. For Skive fH dannede Mads Meldgaard målmandsduo med Jesper Sørensen, og der var "debut" til venstre fløj, Jeppe Kjærulff. ligesom unge Jeppe Østergaard fik spilletid.

Efter en lige første halvleg, hvor der blev set stort på det defensive, fik Kristoffer Laursen fra starten af anden halvleg fat, og hjemmeholdet gik fra 19-18 til 23-18. Det hul formåede vi aldrig at lukke, et par gange var vi nede ned et mål.

Nu fotsætter spillerne træningen til og med torsdag 30. juni, og så holder man tre og en halv uges pause, og starter op igen 28. juli.

Inden pokalkampen 9. september mod KIF Kolding København, skal man bl.a. i træningslejr i Tyskland, og deltage i Spar Nord Cup i Skjern.

Skanderborg Håndbold - Skive fH  30-28 (19-18)

Målscorere SfH: Andreas Toudahl 6 (1), Jeppe Kjærulff 5, Dennis Albæk (foto) og Daniel Guldsmed 4, Tobias Rasmussen 3, Mads Johansen og Nickolei Jensen 2, Jeppe Østergaard og Mads Øris 1.