Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nederlag på Nordfyn

IMG_20181012_205606.jpg
12-10-2018

Skive fH løb fredag aften ind til en tørst for revanche, da Otterup HK tog imod i sjette runde af 1. division.

Tørsten bundede i sidste års nederlag på 32-25, og fra start var det en flok ærgerrige spillere der entrerede den gamle træhal. Et af de store krav var at matche hjemmeholdet på intensitet og fight.

Begge hold fulgtes fint ad i det indledende kvarter, men hjemmeholdet fik alletiders mulighed med 2 i overtal halvandet minut. Det blev brugt til at vinde perioden med 2, og føringen til Otterup på 8-6 blev skabt.

Rasmus Kier fik muligheden for at reducere på straffekast, men desværre stod Otterup-keeper Frederik Skou i vejen. Kier fik returen, men imponerende nåede en forsvarsspiller imellem ham og målet. Jeppe Kjærulff var dog med til at tage revanche, og en god forsvarsaktion sendte efterfølgende Skive afsted i kontraen. Her var Kier sikkerheden – udligning til 8-8 efter de første 17 minutter.

Daniel Guldsmed kom galt afsted efter 20 minutters spil, og det gav comeback til Rasmus Hansen, men også Tobias Balsby fik en del spilletid. Netop Daniel Guldsmed var åbnet fremragende, hvorfor andre måtte stemple ind efter pausen, da de blå Skive-gutter var bagud med 15-12.

Skive havde svært ved at få hul på bylden, og de tre måls forskel stod ved magt efter 45 minutters spil. De store redninger kunne tippe kampen i begge retninger, men forsvaret skulle skabe betingelserne for keeperne.

Bagud med 24-22 14 minutter før tid fik Rasmus Hansen en udvisning. Værre skulle det blive under 20 sekunder efter, for også Nikolaj Søndergaard skulle ud i 2 minutter. En udvisning der var en smule mere tydelig, hvilket blev en periode vi igen tabte med 2-0.

Nede med 27-22 og ti minutter var det klart. Kom der ikke flere redninger og gode forsvarsaktioner, så ville det naturligt nok ikke blive tæt. Med fem minutter igen havde Nickolei Jensen muligheden for at reducere til 29-25, men afslutningen prellede af på undersiden af overliggeren, og for fjerde gang i aften måtte skibonitterne se en afslutning fra straffekast-stregen blive enten reddet eller brændt.

Trods et ihærdigt forsøg på comeback skulle det ikke blive helt tæt, trods Nikolaj Søndergaard med 7 scoringer tog sig af topscorerlisten for aftenens kamp, og de sidste to minutter bød på 2 Skive-scoringer fra Joshua Grace og Nikolaj Søndergaard. Et hårdtkæmpende Otterup-mandskab tog sejren med 30-28 i en uskøn kamp, hvor der er plads til forbedringer defensivt.