Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nederlag på Vesterbro

Jesper_Soerensen_raab.JPG
01-04-2017

Vest for Stenbroen i København skulle Skive fH forsøge at sikre den vigtige andenplads for sæsonen. Målet var som minimum et uafgjort, der ville sende os udenfor TMS Ringsteds rækkevidde, men som altid talte kun sejren for Skive fH.

Tændingsniveauet havde fået et væsentligt nøk opad, og det var også Skive fH der satte sig på kampen i indledningen. Foran med 3-5 kunne vi se tilbage på flere fine redninger fra Jesper Sørensen i målet, og i angrebet var holdet konsekvente på mulighederne.

Med Mads Øris siddende ude, da var meget af presset lagt over på venstre backen Tobias Rasmussen, og det med rigtig fin succes, trods det også blev til et par stolpeskud.

Skive bibeholdte det fine forspring, og stillingen på 9-11 kan kategoriseres som fuld fortjent. En solid forsvarsaktion kunne godt have dannet grobund for en større pauseføring, men Rasmus Vilhelmsen tog også fint fra i Ajax-målet.

Selvom at et godt kæmpende Ajax-mandskab bestemt ikke var gået på sommerferie, og efter 40 minutter kunne udligne til stillingen 15-15, så stod Skive imod, og Daniel Guldsmed kunne helt fri fra stregen genetablere forspringet til 15-18.

Dagens detalje stod Dennis Albæk for. På en returbold sendte han på en rap fodfinte Ajax-modspilleren Rasmus Krogh et smut ud på parkeringspladsen, og frit igennem sendte hans Skive foran med 18-20 efter små 50 minutter.

Resten af kampen var dog ikke noget at skrive hjem om desværre. Skive-forsvaret fik ikke pakket ordentligt omkring Ajax-bagkæden, og i modsatte ende var der kortere imellem de uprovokerede fejl fra de blåklædte spillere. Hvert hold havde deres halvleg, men desværre var det Ajax der fik mest ud af deres succesfulde oplevelser.

Med nederlaget på 26-22 er der alt på spil, når HØJ om en uge gæster Freja Arena klokken 16:00. Et point er nok til at sikre andenpladsen, men lige nu er det sejre og positive oplevelser der tæller. Vi skal have banket selvtillid ind i hovederne, og det håber vi en fyldt Freja Arena kan være med til.